Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, October 06, 2010

Wajah Baru

Assalammualaikum w.b.t

Ape yang wajah tue?? Bukan mama, bukan Amanie or papa yang berwajah baru. Tapi ni ha, KISAHSYAIDA yang berwajah baru.

Mama memang jarang la nak tukar-tukar template untuk KISAHSYAIDA ni..Template yang dulu tu memang dah lama mama gunakan. Alasan utama mama jarang menukar template adalah MALAS. hihhi..malas sebab kalau tukar layout yang baru nanti mama kena pulak edit-edit kat bahagian right-left column tu. Sebabnya of course segala benda alah kat part tu akan lari-lari sketkannn. huhu...Tapi hari ni mama rajinnnn, mama tukarkan template yang lama kepada yang baru ni ha..hohoho..agak colourful kan..boleh la tuuuu

0 Bisikan Asmara (::