Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Thursday, June 18, 2015

PROMOSI PRODUK NN BEAUTY SEPANJANG RAMADHAN



Promosii!! Promosii!! Promosii!!

SUPER GEMPAK RAYA...

♥Serum Vitamin C Rm45.00sm/Rm50.00ss

♥Set Skincare NN Beauty Rm70.00sm/RM80.00ss

♥Set kombo serum & skincare NN Rm110sm/Rm120ss

Meh cepat grab sempena PROMOSI... Memang JIMAT chuolss...


Whatsapp 0175267164

Thursday, May 14, 2015

LIFE IS UNFAIR



[ LIFE IS UNFAIR? ]

Ramai di antara kita, para wanita terutamanya, seringkali menganggap perempuan cantik sememangnya cukup bertuah dilahirkan sebegitu.

Namun, tahukah anda apa rutin mereka setiap hari?

Ada yang bangun awal pagi / sesudah balik kerja terus curi masa untuk bersenam bagi mendapatkan bentuk badan yg diidamkan. 

Ada pula yang melaburkan sejumlah wang untuk membeli supplements untuk kesihatan dan kecantikan.

Ada yang sanggup berhabis wang untuk membeli cosmetics bagi menjaga wajah agar sentiasa cantik dan flawless.

Malahan jika anda mengamalkan sendiri petua dari rumah, anda perlu meluangkan masa dan tenaga serta wang untuk beramal dengan petua tersebut.

Semuanya memerlukan PENGORBANAN dan PELABURAN.

Jadi, jika saya memperkenalkan cream yg bagus untuk wajah anda dan anda mengatakan ia mahal, pilihan di tangan anda. Anda boleh luangkan sedikit masa beramal dengan petua traditional berbanding menyapu cream yg hanya memakan masa kurang drpd seminit.

Jika pula saya memperkenalkan kepada anda supplements yang menggabungkn bahan2 berkualiti serta berkhasiat, serta juga pemakanan sunnah di dalam satu sachet, dan anda mengatakan ia mahal, pilihan juga di tangan anda. Anda boleh meluangkan masa untuk beli semua bahan tersebut dan makan satu per satu. 

Saya memilih untuk bancuh dan minum! 

Pilihan semuanya di tangan anda. Tiada siapa memaksa. Anda ingin yang lebih jimat dan murah, anda boleh pilih cara anda.

Saya pula menyediakan peluang untuk anda sihat dan cantik dalam keadaan yg lebih mudah dan cepat serta selamat.

You choose. Tiada paksaan 

Love,
Harsida Hashim

Thursday, April 16, 2015

Dah Pindah Sp dahh

Assalammualaikum w.b.t

29.3.15

Yezzza... Selama dah bertahun2 kami sekeluarga menetap kat Pulau Mutiara Akhirnya kami dah balik sp (Sg.petani), teratakku syurgaku... Anak2 bukan main happy lagi bila dapat tinggal kat Sp..

Rumah sendiri kan mesti la suka. Lagi pula buka ja pintu anak2 boleh terus berlari main kat luar..tu yg diorang suka sangat tu..

Mamanya pula dapat bercucuk tanam sikit kt laman belakang..ok la kan mengisi masa lapang dan mengeluarkan sikit peluh betina nie..asyik makan tido ja kan..hahaha..

Sebelum berpindah..penat yakmat kemas barang..walaweiiii....ingatkan barang sikit..tp banyak jugak.ya ampunn..huhu
[image_0]

Selepas berpindah...sekali lagi nak kena kemas la pulak.. Memang memenatkan... Baru rasa perasaan berpindah randah macam mana. Sebelum dok tgok orang ja pindah randah.. Ha nie dah rasa sendiri...adoiiii

[image_1]
[image_2]

Sunday, March 08, 2015

Feedback Serum Vitamin C

Asaalammualaikum..

Hye hye gojes...jom nak share feedback dari customer yang dah mencuba serum vitamin c.Memang awesomee lahh... Jom kita layan ye.. Biar gambar berbicara:)









Musim panas ya amat ni memang sangat2 elok sapu serum vitamin c. X risau lagi dah kulit kering atau sunburn. Konfemmm tau lepas sapu serum vit c ni kulit kita akan menjadi moist,halus,x berminyak,x kusam,cerah dan berseri.

Tak percaya? Kena cuba dulu baru tau ye kehebatan serum ni. Sudah mendapat permintaan yg tinggi tauu..

Nak cuba!! Boleh terus wassup 0175267164 (ieda) untuk order atau sebarang pertanyaan.

Jom follow my instagram @harsida_hashim
Follow juga my fb harsida hashim
^_^

Friday, February 20, 2015

Happy Chinese New Year

Assalammualaikum

Happy chinese new year untuk semua yang menyambut perayaan berkenaan. Buat yang lain selamat bercuti:)

Saya bersama keluarga kecil saya kat kelantan sekarang ni. Segala urusan urusniaga tiada buay masa sekarang dan akan kembali beroperasi semula pada isnin 23.02.15 ^_^

#harsidahashim
#0175267164

Sunday, February 15, 2015

Terima kasih semua

Terima kasih tak terhingga buat pelanggan pelanggan ku tersayang kerana mempercayai dan sudi berurusan dengan saya. Tanpa kalian siapa la saya.

Saya gembira dengan apa yang saya lakukan sekarang. Alhamdulillah dengan sokongan sahabat semua dapatlah sedikit income untuk anak anak.. Jutaan kemaafan saya pohon andai selama kita berurusan ada terkasar bahasa atau apa apa saja yang tidak menyenangkan hati sahabat. Saya sedaya upaya cuba memberikan yang terbaik untuk sahabat semua.

Sejujurnya saya gembira sangat bila dapat membantu sahabat menyelesaikan masalah mereka secara tidak langsung melalui produk yang saya jual. Satu kepuasan yang tak terungkap dengan kata kata bila orang gembira dengan apa yang cuba kita kongsikan... Alhamdulillah...semuanya dengan izin darinya juga.

Tqsm all... Love Uols sooooo muchhhhhh:)

#harsidahashim
0175267164









Tuesday, February 10, 2015

Serum Vitamin C NN Beauty Terbaikkkk

Testimoni: Serum Vitamin C

Malas nak sembang banyak.. Jommmm kita layan testimoni panas panas dari customer saya dan agen2 lain... Yang pasti Serum Vitamin C memang Terbaikkkk... Layannnn^_^









Gojes2 semua kalau nak try serum ni terus
Sms/wassup 017 5267164 to order
Sms/Wassup 017 5267164 to order
Sms/wassup 017 5267164 to order

Harga: RM60sem/RM70ss
FREE POSTAGE


Fb: harsida hashim
Ig: @harsida_hashim

Friday, February 06, 2015

Tips Guna Serum Vitamin C

Hye..hye...kesayangan:)
Pagi ni saya nak kongsikan tips menggunakan serum vitamin c yg best nie..
Jom baca sayang2 ku^_^

Tips Guna Serum Vitamin C

☆Setitik sahaja
☆Calitkan serum di dahi, kedua2 pipi dan dagu
☆Urut ke atas perlahan lahan sehingga serum meresap ke dalam kulit
☆Sapuan nipis sudah memadai
☆Kesannya sudah optimum
☆Boleh digunakan siang dan malam
☆Boleh dipakai sebagai alas sebelum make up

RM60sem/RM70ss
FREE POSTAGE



#harsidahashim
#serumvitaminc
017 5267164

Fb: harsida hashim
Ig: @harsida_hashim

Thursday, February 05, 2015

Perkongsian: Serum Wajah Terbaik

Serum Vitamin C NN Beauty



Manfaat Serum Vitamin C

♥Membaiki struktur kulit yang rosak akibat sinar uv
♥Agen antioksida yang bertindak menghapuskan radikal bebas
♥Menghilangkan bintik bintik hitam
♥Melembapkan wajah
♥Menghalus dan mencerahkan kulit
♥Menegangkan kulit wajah
♥Mengurangkan garis garis halus, kedutan, parut serta cela pada wajah
♥Mengaktifkan penjanaan kologen pada kulit
♥Menyamaratakan tona kulit

Harga: RM60sem/RM70ss
FREE POSTAGE

SMS/WASSUP 017 5267164 (IEDA) TO ORDER

FB: HARSIDA HASHIM
INSTAGRAM: @Harsida_hashim

Saya Guna Serum Vitamin C :)

Assalammualaikum...

Ramai sahabat bertanya saya guna skincare apa..sebenarnya kan saya ni jenis yg suka try and error..Saya pernah pakai skincare Adha, wonderglow pun pernah.Tapi dah lama saya stop skincare berkenaan.Bukan x bagus tau..tapi faham2 ja lah.Saya ni cepat juga terpengaruh ngn produk2.Tak tahan tengok testimoni yg meletup2 trus tingin nak cuba dan rasa sendiri kehebatannya..hihi..Jangan ikut perangai saya tau...hahaha

Eh eh..intro macam x berkaitan dgn tajuk pun.Haihhh..okay2 ni nak cerita pasal serum..Sahabat semua pakai serum tak?

Saya nak cerita pengalaman saya pakai Serum Vitamin C NN Beauty(SVC)...Kulit saya takde masalah sangat.Macam jerawat parking seketul 2 tu bukanlah masalah besar sangatkan.hihi..kulit saya jenis kombinasi..Tak kering sangat tak berminyak sangat..Tapi kalau cuaca panas sangat nampak macam kering ja.Tak cantik.Jadi saya cuba SVC..memang terbaikk laaa...kulit terasa lembap2.Takde lagi kesat2..

Kalau jerawat parking kat pipi ke,cepat2 sapu

SVC dan seriusly keesokkan hari jerawat tu akan kecut.Bila sapu lama2 parut2 pun makin pudar.Haaa 1 lagi kalau pakai serum sebelum make up...ya allah make up tu nampak smooth, glowing dan flawless.Make up pun tahan lama.Bukan nak sensasikan cerita utk lariskan produk yg saya jual ye..Tapi ini apa yg saya alami selepas menggunakan SVC..

Sahabat dan customer yang pernah berurusan dgn saya tahu saya macam mana. Saya hanya jual produk yg berkualiti 'tiptop'...yg mana mampu memberi manfaat kepada orang lain.yang mampu menyelesaikan masalah orang lain. Insya Allah, semuanya dengan izin darinya juga. Saya berniaga kerana Allah. Bila customer happy, memberi satu kepuasan buat saya^_^

Kalau sahabat ingin mencuba Serum Vitamin C boleh sms/wassup 017 5267164(ieda)
Hanya Rm60sem/RM70ss.Free postage ye sayang2;)


Wednesday, January 28, 2015

SERUM VITAMIN C BY NN BEAUTY

Assalammualaikum kesayangan gojes semua:)

Ya Allah!! Lama betul tak mengarang kat sini. Terasa rindu yakmat..

Okey kesayangan semua..hari saya nak kongsi satu lagi produk yg sangat2 bagus, berkesan dan konfem selamat digunakan. Sangat2 membantu dalam menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti kulit berjerawat, kusam, kering, berminyak, berparut serta berjeragat. Memang terbaikkk. Apakah yaa??

Produk ajaib itu adalah Serum Vitamin C (SVC). Serum ini adalah produk keluaran NN Beauty Empire. Serum ini dirumuskan dari sumber asli paling berkesan dan mengandungi bahan aktif semulajadi yang apabila digunakan ke atas kulit wajah akan menghasilkan kesan yang cepat, berkesan dan selamat untuk kulit.

Ia mengandungi ekstrak botani, vitamin dan enzim dalam pelbagai kombinasi serta tidak mempunyai bahan pengawet atau bahan kimia kerana pembungkusannya kedap udara.

☆Rumusan teknologi dari France
☆Mempunyai 10 jenis bahan nengikut masalah kulit
☆1 botol Tahan sehingga 2 bulan
☆SVC dibuat dan dikilangkan oleh pengilang yang bertaraf GMP
☆Tiada bahan kimia terlarang, selamat, halal, boleh dibawa solat serta lulus KKM
☆Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki dan perempuan







MANFAAT SVC:-

♥Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif pengaruh luar seperti polusi, matahari, iklim, asap rokok dan sebagainya
♥Merangsangkan pembentukan kologen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit (anti aging dan anti wrinkles/kerut)
♥Mencerahkan kulit secara alamiah
♥Melembapkan kulit wajah
♥Menghilangkan flek flek hitam
♥Merawat luka jerawat dan menutupnya secara rapat
♥Menghaluskan kulit wajah
♥Melindungi kulit dari sinar UV
♥Mengurangkan pembentukkan garis halus di wajah
♥Menegangkan kulit wajah
♥Pemakaian jangka panjang( > 6 bulan) mampu menjadikan kulit wajah kelihatan lebih muda

Isipadu: 15ml
(Tahan sehingga 2 bulan)
KKM: NOT140904647K

HARGA: RM60SEM/RM70SS
FREE POSTAGE

CARA CARA PENGGUNAAN:
>Bersihkan wajah sehingga bersih
>Dot dotkan serum di kedua dua pipi, dahi dan dagu..ratakan sehingga meresap di wajah
>Boleh digunakan sebagai asas make up
>Boleh digunakan pagi dan malam untuk kesan yg pantas

♥TESTIMONI SVC♥













Bestkan kebaikan serum ni.. Dan terbukti ramai yang berpuas hati dengan kesannya di samping harga yang berbaloi baloi..Jadi gojes gojes yang ingin mencuba jangan tunggu tunggu lagi tau.. Takkan nak tengok orang lain ja berkulit sihat, cantik berseri. Kita pun nak cantik cantik juga kannn^_^

SMS/WASSUP 017 5267164 TO ORDER
SMS/WASSUP 017 5267164 TO ORDER
SMS/WASSUP 017 5267164 TO ORDER
SMS/WASSUP 017 5267164 TO ORDER