Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, February 27, 2009

masih adakah sinar buatku =((

terpempan aku seketika tatkala mendengar statement dr about blood test result aritu.sedey? hampa?kecewa?marah? *perasaanku berkecamuk* kenapa aku? bermacam2 persoalan berlegar2 dikotak pemikiranku tika ini.
xsanggup rasanya aku nk menghadapi realiti ini.masih berpeluangkah aku menikmati, merasai, pengalaman ibu2 diluar sana yg aku anggap wanita yg sgt sempurna.tp aku? bila kupandang wajah suamiku,sedihku xtertanggung lg.maafkan aku..
ya allah..yg buruk datangnya dari aku insan yg kerdil,yg baik darimu..bantulah aku,berilah peluang utkku merasai nikmat ibu2 itu.kau tabahkanlah hatiku, kuatkan semangatku utk ku harungi semua ini =((

Wednesday, February 25, 2009

kisah itu terimbas di kotak mindaku =(

kenapa??aku pun xtahu mcm mn nk hapuskan terus ingatan ini dari mengingati kisah2 yg xpenah aku undang itu. *perlukah hantukkan kepala ke dinding* owhh no! no!
apa yg pasti 10Jan2009 akan sentiasa tersemat dlm hati nurani aku yg suci ini.*prasan yg xsudah2*..tarikh ini membuatkan aku curiga dengan hubungan yg dibina.gangguan org ke3 amat2 memedihkan.*berubahkah kasihnya, cintanya, owhh! aku xpunya jawapan utk pertanyaan itu =((
betul kata org jgn diharapkan panas hingga ke petang..kerana mungkin gerimis akan mengundang nti..aku cuba menjadi yg terbaik.tp menjadi persoalan padaku, kenapa masih ada insan2 yg tega membuatkan kejujuran, keikhlasan, ksh syg itu musnah?kenapa harus mendorong insan lain kearah keburukan? itulah lumrah kehidupan..
maafkan aku andai xdpt merealisasikan impian bersama.maafkan aku andai diri ini yg bersalah.bukan itu yg kupinta.aku & dia hanya insan biasa yg xmampu lari dari membuat kesilapan.
andai ku mampu aku ingin sekali melempar jauh2 kisah2 itu dr kehidupan ku.mukin masa mampu mengaburkan ingatan ku..moga apa yg aku & dia lakukan akan mendapat rahmat darinya, dipermudahkan segala urusan kami dunia & akhirat.
pada insan2 parasit yg xmenyenangi kebahagiaan insan lain,renungilah sejenak apa yg dilakukan.kehidupan kita seperti roda,terkadang kita di atas terkadang juga kita dibawah. percaya atau tdk..org yg teraniaya itu sentiasa bahagia & bertambah ceria =))

Tuesday, February 17, 2009

oh! camera....

ermm...sgt xbersemangat diriku diketika ini..camera wosak..huhu:(( skang dh xleh nk snap2 pic diriku, my sweetheart, sgt sedey okey..xtau la apa yg xkena tp rasanya batery kot..bila caj dh full dh then bila masuk dlm camera nk snap pic,dh xleh guna..huhuhu..gewam jeww..dh lama sgt aku xsyok sdiri ni..amik pic sdiri tuk publisiti sdiri..aduyaiii masalah betol la..so skang ni akupun semakin mls nk update my page ni... penah ajak pa g survey batery camera sampai skang lom sempat g lg..bz manjang je pa tuh..terasa diriku sguh x bersemangat tanpa camera di sisiku...aku sedeyyyyyyy;((

Wednesday, February 11, 2009

Update...Update..;p

salam..Aduyaii...dah lama sgt rasanya blog aku nih bersawang na..Sejak keja kat tmpat baru skang ni aku sgt2 lah bz..sampaikan xsempat nk update mypage...huhu..so skang ni tgh ada masa kan..jd aku decide nk citer la apa yg patut..semalam aku ada appointment dgn Dr Rosnah..nak amik darah..nervous jgk la sbb aku ni mang takut la klu bab2 nk cucuk ni..huhu..blk ja dr keje aku kemas2 umh sket..then tgk tv...hehehe..mlm ni ajak papa mkn kt luar je..(opss...skang pgilan manja2 aku n my hb dh 2kar...skang hb nk aku pgl dia pa n aku dia pgl ma);p kuakuakua..mcm2 kan suami aku sorg ni..agak malu jgk awal tu sbb kami lom pun ada bb lg..tp bila dh lama guna pgln tu rasa okey je..ok lah jam 8pm mcm tu kami pun geraklah ke klinik Dr Rosnah..xramai org hari ni..kejap je aku dh kena pgl msuk blk rawatan..juz amik drh lps tu dh leh blk..Dr tell me yg the result mukin next monday tau..then kami pun gerak la plak jln2 cari mkn..perut pun bunyi2 dah..lepas mkn trus g Queensbay..sj lepak2 isi masa terluang...ermm...kul 11pm ajak pa blk sbb dh ngntuk...