Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Thursday, October 14, 2010

Perutku Buncit

Assalammualaikum w.b.t

Perut sapa buncit? Bukan perut sapa-sapa tapi perut mama. Gerun la bila perut yang flat dah menunjukkan tanda-tanda buncit. Takutnya mama dengan perkataan tu. Huhu..Bila dibelek-belek, sangat la buruk. macam ni...


ni lagi...

dan lagi....
Oh no, perut oh perut jangan la buncit. Mama tak suka tau. Papa pun dah tentu-tentu tak suka.Takut-takut di mulut cakap ok, tak kisah semua tu, terima seadanya diri ini, tup tup kat belakang dah ada part time lover. Apakah??? Kalau bernasib malang lagi full time lover...wuuuhooooo sangat merbahaya tu.. Mama harus la beringat-ingat. Jadi mama perlu lakukan execise apa yang patutkan. Tekad!! Pagi-pagi mama akan berexercise macam gini.... 

Dan akhirnya terus mendapat hasil yang super menakjubkan. Memiliki perut yang flat lagi sihat-sihat. Tapi mungkinkah berlaku dengan budak kecik yang manja sorang tu. Ahhh perlu dilakukan juga demi kebaikan bersama. Kan best kalau perut terus kekal begini ja..mana la nak dapatkan..

2 Bisikan Asmara (::

Mrs.Ira said...

Aku pun pening cana nak kempiskn perut.perut nampak cam org peknen 3bulan. .adoy.

syaida said...

itulafasal mrs ira ooi..masalah besar jugak ni.kena buat exercise bersungguh-sungguh kot.tapi mampu kah aku?huhu