Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, July 27, 2011

GOOD NEWS!!!

Assalammualaikum w.b.t

Guess what guys???haha..Last week kami dpt good newsss..stlh hampir 2 bln ++ menunggu loan approve finally approve jugakkk...! And supprise kami dapat corner lot. Alhamdulillah..tak sangka ada juga rezeki buat kami. Maybe rezeki Amanie kot..Happy sangat-sangat. Terima kasih kepada semua pihak yang terlibat.. alhamdulillah impian utk memiliki rumah sendiri smakin termakbul..hehe.Tau-tau ja result tu terus automaticly otak pikir nk bt konsep ape utk rumah baru kami..Berfikir dengan ligat...hehehe!actually dah ade konsep tp confius la sbb byk sgt choice..adoiiiyaiii..so, next week 1 August nanti abang akan ke KL utk sign segala wuteva aggrement yg memerlukan signnyer...Abg p sorang je sebab bajet kurang kot utk aku ikut besama..Lagipun aku kena simpan cuti utk hari raya nanti..huhuhu...Tapiiii kan,,,aku terasa macam nak ikut jugak..huhu...


Lebih kurang gini la design rumah kami nanti :)
tak sangka sgt nak dapat lot ni..alhamdulillah...
mama & Amanie, ketika melawat tapak projek..hahaha

Monday, July 18, 2011

Amanie Driving..

Assalammualaikum w.b.t

Yuppp,,, Semalam Amanie driving uols..Betol aku tak tipu..hihihi..Amanie driving kat dalam Giant ja pun..Ala naik kereta control 5 minit, RM3...Mula-mula nak bagi naik tu cam was-was jugak risau kot-kot Amanie wat perangai comey tak mau duduk dalam kereta tu. Rupanya dia excited kemain duduk dalam tu..Yang bestnye bila nampak mama ja terus dok beralih tengok-tengok mama kat belakang..Nak bagitau mama best ehh dok dalam tu..Bila orang pegang dia, mula la dok jerit-jerit tak puas hati..anak mama memang suka menjerit mehh..huhuhu...Lepas main-main, kami relax-relax sambil makan-makan. Amanie makan kentang goreng ja..Pulun lak tu makan..Penat driving kot..hahaha...
Ok, sayang nanti kita ajak papa p main-main lagi kat sana eh..



Sekian...