Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, September 18, 2009

keja lagie la

ermmm esok aku kena keja lagi la..ngat kan dh leh cuti dah..tp sok aku keja sampai kul 10am jew.. xper lah nk wat mcm mn kan.huhu xsabar nih mau blk kg jumpa famili..semangat raye tuh dh berkobar2 dah..kat kuaters pun keta2 dh kurang dh maybe ramai dah yg blk kg kan..owhhh sunyiii, owhh sedih... tp kan raya kali ni rasa cm kurang meriah lak..sbbnya ramai kawan2 aku xlik kg..ada yg xdpt cuti la..kawan2 yg lama dh aku x jmpa borak2.. rindunya kt korang wey..huhu..napa xbalikkkk.....

Angpau Raya ;p

ptg semalam after lik keja, aku ngn abg g ronda2 cari baju melayu kat abg.abg jemput aku kat ofis..aku ni sebulan dh jadi mem besor..hahhaha..start pose aritu la, tah yah drive, xyah fening2 dok tecongok bejam2 klu jln jammed.sbb abg dengan sukarelanya menawarkan diri untuk hantar & jemput aku blk dr ofis..baguss tuh..bukan apa, bln2 pose abg xdak sport ptg2 so dia free ptg2. sbb tu la dia xkisah nk antar ngn jemput aku blk.kekdahnyaaa... sblm kitaorg beronggeng sakan ptg tuh, abg awal2 lagi dh call nurul ikan bakar tuk reverse meja..kitaorg berbuka kat luar pekena ikan bakar.rasa teringin plak kan tu yg rekemen kat abg tuh..abg approve jew..;p tehehhee.. erm berbalik kepada title asal yew..masa tgh2 asyik beronggeng tuh, aku dpt sms dr manager aku..dia ckap sok (arini la) company akan masukkan angpau raya kt dlm account aku..wahhh bessnye...xsanka lak nk dpt..ngt kan xdpt dh...alhamdulillah..banyak jgk dpt..ngatkan seratus dua jew... itu je citer aku..ngat nk tempek sms yg mr Liew kasi tuh..tp mls lak aku nk transfer..huhu..

Tuesday, September 15, 2009

pejam celik pejam celik tinggal beberapa ari je lagi, ramadhan kali ini akan meninggalkan kita.sekaligus syawal akan menjelma.kejap je kan masa berlalu.tahun ni aku ngn abg dh sepakat beraya kt umah famili aku dulu, lepas tu baru blk beraya umah famili papa.ala dekat je pun, bukan sampai bejam2 perjalanan.hehehe..rasa bersyukur jgk la kan xpayah nk perang2, pening kepala nk blk kg sapa dulu ;p tahun ni adalah kali ke3 aku ngn abg beraya besama2..syukur sgt2 sbb papa dpt cuti..ada kawan abg tu xdpt cuti kena bertugas jugak di hari raya..kesiann dia..nk buat mcm mn kan.. persiapan raya? untuk aku dh settle..abg je lom settle lagi..tengok aah mlm esok ke baru nk shopink keperluan raya abg..malam ni xboleh sbb abg ada majlis bebuka pose ngn department dia..nmpak gayanya bebuka sorg la aku mlm ni..sedihnyaa..haihh ujan la plak kat sini..lebat lak tuh..wat mata aku ni stimm jew..kihkih..lambatnya hari sabtu..xsabar mau blk kg nih..dikesempatan ni juga aku nk mengucapkan salam aidilfitri buat semua..maaf zahir & batin..