Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Thursday, December 10, 2009

1st check up

semalam aku mc.pegi 1st check up kat Rsat(Rumah Sakit Angkatan Tentera). Abang temankan aku. x ramai orang arini.ok lakan. wad kad merah. pastu part yg aku tgu2 adalah scan my tummy..teruja rasanya nak tgk anak mama;) alalala anak mama kecik lagi rupanya. jantung dah berdenyut2..alhamdulillah sihat2 aja anak mama. Duduk baik2 tau..hehehe..pastu settle wad kad suma, aku kena jumpa dr. try minta mc kat dr.nasib bek la leh dpt.kan pe selalunya dr kat Rsat ni susah amat nk bagi mc.huhu..next chec up bulan 1 nanti. pas settle suma, aku ajak abang g makan. lapar la sampai dh rasa mcm mau muntah2 dh ni. huhu. abis makan terus abang antar balik umah. pastu abang terus p ofis dia. tinggal la aku sorang2 kat umah. pe lagi baring2 la.hehhe..syooorga rasa hidup ni. semalam je aah..kuikui

anak mama 9wks++(kecik lagie...comeyy;)

Saturday, December 05, 2009

keadaan aku diwaktu ini

Sejak akhir-akhir ni aku selalu jew:- *malas.malas nak masak,malas nk g keja.malas nak buat apa2 jelah *selalu jer ngantuk. asal ada kt umah jer mang aku xlepaskan peluang utk tdo la.kat tempat keja asal break time je,cepat2 mkn pastu tdo kejap. sebelum ni xnah aku tdo kat ofis time rehat. *selalu lapar.tp bila makan xabis pun.akibatnya aku jadi letih sgt.macam mana tuh abang pun xdapat nak nolong *alhamdulillah setakat ni aku xder la ngidam yg bukan2. *tekak aku selalu je rasa loya2 tp x uwek2. tp kan khamis baru2 ni pas balik keja, aku rest kejap pastu g bilik air nk mandi.tetiba je aku teruwek2.fuh seksaaaa..pahit2.. abang masa ni xder sbb dia g men bola.aduyaiiii teruk eh bila uwek2..hope pasni xjadi lagi *skang ni aku xder selera nk makan nasi. kadang2 paksa jugak makan sebab rasa badan cam lemah2 jer.tp xleh masuk banyak *selalu sakit2 badan.lenguh2 gitu.. *perut aku pun dh nampak muncit sket skang nih;) tiap2 malam abang mesti usap2 perut aku sambil dok ckp2 ngn baby.kelakar jew rasa..