Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, October 06, 2010

Hanya Untukmu

Assalammualaikum w.b.t

Mama hantar Amanie kat umah ummi awal sket hari ni. Niat mama p awal sket kat ofis. Asyik mama je kan yang selalu masuk lewat. katanya umah dekat jeee...apa citer kann...hihi..Makanya sampai awal la mama kat ofis. Pastu laju-laju je mama wat entry ni. Mama bukan mengular k. mmenyalahgunakan kemudahan kat ofis sket ja tak banyak pun. Lagipun entry ni dibuat bukan time keja ye kawan-kawan..

Pagi ni mama gatai-gatai la nak make-up sket. Selalunya mama ke ofis jarang la nak make-up sangat kan. Sekadar berbedak dan calit lipstik sket, siapp untuk ke ofis. Tiba-tiba, papa menegur mama..

P : Amboiii make-up, nak tunjuk kat sapa tu? * dengan berwajah serius*
M : Tak tunjukkat sapa-sapa lah. saja ja. Apasal over sangat ke?
P: Yelah, tu mama tengok mata mama tu. tak baik tau mama make-up nak tunjuk2 kat orang
M : Ye, mama tahu la...bukan mama nak tunjuk kat orang punn. ok lah2, sorry tak buat lagi. * sambil ambik cotton face tonyoh2 kat mata *

Mama nak tekankan kat sini, mama memang takde pun niat nak tunjuk kat sapap2 pun. Kat ofis mama ni hanya ada 3 orang staf je. tu pun 1 malaysia la sangat. Chinese boy, indian girl and mama. Yang ramainya kat HQ..huhu

Moral of the story : Make-up hanya untukmu, suamiku tercinta:)

0 Bisikan Asmara (::