Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Monday, March 31, 2014

Pati Ibu Putih Janna Lawwa

Assalammualikum w.b.t

Hari ini kami nak update pulak pasal pati ibu putih janna lawwa..Hampa semua penah dengar dak pati ibu putih ni.Kami jual naa..

Sejak2 musim panas ni ibu putih yg 1 ni memang high demand.Rupanya customer cakap boleh hilangkan sunburn muka dengan jayanya.Memang berkesan..


KANDUNGAN ISTIMEWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA

>>Tranexamic Acid
>>Kojic Acid
>>Glutathione
>>Collogen,Vit A,C,E & multivitamin
>>Bunga Melati
>>Bunga Melor
>>Sandalwood
>>Suwandakottan
>>Neem(Daun Semambu)
>>Venivel
>>Ibu Kunyit Putih
>>Welmee(Licorice)
>>Alpha Arbutin

KEUNIKKAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA 

>Memiliki kepekatan 10 kali lebih tinggi untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan
>100% asli bukan repacking seperti krim2 ibu putih yang lain dipasaran
>Label berwarna merah jambu dan isi kandungan 30ml
>Ada tanda QC SEAL pada botol dan tanda HALAL.Menjamin ketulenan dan keaslian produk
>Memiliki bau dan haruman bunga melor yang menenangkan
>Krim putihnya mengandungi bintik2 biru




Pati Ibu Putih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan segala IBU pati2pemutih selain membekalkan pelbagai vitamin yg diperlukan oleh kulit agar wajah dan badan bersih bercahaya, cerah sekata dan halus gebu secara kekal,selamat,halal dan bebas dari kesan sampingan yang buruk
Selain memberi kesan ketara pencerahan semulajadi ia turut membantu melindungi kulit dari sinar UV dengan SPF88,melicin,merawat,memperbaharui sel,membaikpulih tekstur kulit,mengimbangan PH serta kaya antioksidan bagi memelihara keremajaan kulit.

Pati ibu putih JANNA LAWWA memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat,memudarkan parut,menghilangkan jeragat,tompok2 penuaan,kedutan halus/kendur serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.Istimewanya juga ia mampu menaturalkan kulit yg nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama.Teksturnya yang pekat namun tidak melekit sangat unik kerana berupaya mengawal lebihan minyak untuk mengurangkan ketidakselesaan,kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan yang bermasalah.

JANNA LAWWA krim berkualiti tinggi yang dihasilkan melalui penyelidikkan pakar,diproses oleh kilang kosmetik FADARAJ bertaraf GMP dan HALAL.Memiliki no siri KKM NOT130904110K yang tentunya pilihan selamat kerana mengikut standart/prosedur serta piawaian kosmetik yang ditetapkan.

CARA PEMAKAIAN DISARANKAN

>Untuk Wajah : Sekali sehari selepas cuci muka sebelum tidur malam,dengan sapuan secara nipis dan urut secara membulat menaik sehingga diserap.Selepas 2minggu atau bila kulit putih/mulus diingini diperolehi.anda boleh pakai secara selang seli

>Untuk badan/parut : Sekali sehari selepas mandi dan boleh juga 2 kali sehari untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.Sapukan pada bahagian gelap seperti celahan paha,ketiak,siku serta anggota badan yang lain yang bermasalah untuk mengembalikan kehalusan dan kecerahan semulajadi.

*Boleh dicampur / mix dengan krim wajah,serum / losyen
*Sesuai untuk wanita dan lelaki

Harga: RM85
Postage: RM5 Sem /RM10 SS

sms/whatsapp 017-5267164 untuk order :)

Friday, March 14, 2014

Babies Blink Skincare

Nak Kulit Cantik Berseri Impian Wanita!!!
INILAH PENYELESAIAN KEPADA MASALAH ANDA!

BABIES BLINK SKINCARE BY LYANAZ = 4 item
>>Glutacoll Soap
>>whitening blink serum
>>Day Cream Babies Blink
>>Night Cream Magic Babies Blink

-------------------------------------------------
MANFAAT SET BABIES BLINK SKINCARE
------------------------------------------------
✔ Mengecilkan pori-pori wajah
✔ Mencerahkan 5x ganda dari agen pemutih
✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
✔Melicinkan kulit secara maksimum
✔Membantutkan pertumbuhan jerawat
✔Menghilangkan jeragat dalam masa 5 hari bergantung pada jenis jeragat
✔Melembapkan dan mengimbangkan minyak berlebihan

=================
CARA ORDER
=================
⇛sms/whatsapp Ke 017-5267164⇚
⇛sms/whatsapp Ke 017-5267164 ⇚
⇛sms/whatsapp Ke 017-5267164 ⇚

=====================
KEISTIMEWAAN SAMPINGAN
=====================
[ღ♥] Tiada pengelupasan
[ღ♥] Tiada bahan2 terlarang
[ღ♥]Produk BUMIPUTERA

================
NAK HARGA PROMOSI ??
================
Untuk dapatkan Harga Promosi, Sila
➊ LIKE & Share Post ini
➋ Komen "Saya Nak" di bawah
➌sms/whatsapp Ke 017-5267164
>>>Admin akan pm anda sebentar sahaja lagi. <<<<

✔✔ HARGA -
➟1 SET 4 ITEM BABIES BLINK SKINCARE RM85
➟ Postage RM6S/RM10SS

==========================
ORDER SEKARANG SMS SEKARANG

⇛ sms/whatsapp Ke 017-5267164⇚
⇛ sms/whatsapp Ke 017-5267164 ⇚
⇛ sms/whatsapp Ke 017-5267164 ⇚
==========================

FAST ACTION FAST RESULT...!

Apa Tunggu lagi SMS Kami sekarang sementara stok masih ada !












Friday, March 07, 2014

Kemaafan Yang Terindah

Assalammualaikum w.b.t

kehidupan berumahtangga memang indah kann..Ada teman untuk bercerita dan berkongsi kisah suka dan duka.Ada anak-anak penyeri dan penghibur dikala keletihan atau kesedihan.Namun keindahan itu tak semestinya indah sentiasa.Pasti akan ada onak dan duri sebagai ujian untuk kita.Apa yg penting kita harus pandai mengatasi onak2 itu.Sedangkan lidah lagi kan tergigit inikan pula suami isteri.

Ermmm..Mukadimah yg agak panjang..Sebenarnya semalam ak berselisih faham dengan cinta hati.huhu..sedih bila dikenangkan.Bukan tak pernah bergaduh.Bohong sangat la tak pernah gaduhkan.Macam tak de jiwa plak bila takde gaduh2 manja macam ni.Nak ikutkan sejak ada anak2 ni dah lama tak gaduh manja dengan cinta hati.Sebelum ada anak kerap tau gaduh.haha..Tapi gaduh dan rajuk yg tak berpanjangan.kalau gaduh pagi nanti tengahari dah baik.kalau malam esok pagi dah boleh gelak sesama..

Punca perselisihan faham tu.Biarlah rahsia.Pagi tadi macam biasa siap2 diri sendiri,anak2,sarapan terus pegi keja.Cinta hati belum bangun.cuti seminggu..Jeles aii sebab aui tak dapat cuti.huhu..Sampai2 ofis terus ambik fon nak call customer.Bila on ja fon trus nampak msg dari cinta hati.Selalu kalau kami gaduh macam tu la.akan type apa2 yg tak puas hati ke,mohon maaf ke kat msg fon pastu terus out dari msg tu. so esok pagi kalau kita buka fon terus nampak msg tu.msg yg tak disend dan tak disave.hihihi..punya la ego nak cakap face to face kan.Sebenarnya malu kott..huhu..

Dalam msg yg ku dapat cinta hati mohon maaf dan terangkan segalanya.Terus bibir tersenyum hati berbunga2 riang.Sebenarnya perasaan marah yg semalam tu dah hilang dah pun bila bangun pagi tadi..Macam tak sabar je nak balik jumpa cinta hati.Ayat terakhir darinya buat ak terharu..Syg pun sayangkan abg.syg selamanya..awww..jangan muntah naa..hahaha


posted from Bloggeroid

Tuesday, March 04, 2014

Saja-saja Nak Cerita

Minggu lepas kami sekeluarga balik kampung.Dah lama tak balik kampung jadi perasaan teruja tu memang ada la kan..Rindu betul kat kampung dan keluarga.

Semasa di kampung bawa anak2 dan adik2 jalan2 kt Alor Setar.Ya Allah..betahun dah aku tak pegi sana..CT plaza,pekan Rabu..Semakin sibuk naa Bandaraya Alor Setar..Abang turunkan kami iaitu aku,anak2 dan 2 orang adik perempuanku kat pekan rabu.kemudian abg dgn adik lelakiku pegi ke kedai kereta..sebelum kami shoping dan lebihnya kepada window shopping.kehkeh..kami menjamu selera dulu kat pekan rabu..

selepas perut kenyang kami ke ct plaza.Alamakk susu Arissa telupa nak ambil tadi..Arissa dah start meragam kerana mata dah mengantuk.huhu...jadi cepat2 kami cari barang yg adik kecikku perlu beli.rushing sket sebabnya adikku yg kecik tu nk kena balik asrama pula nanti pukul 4pm..lepas settle shopping trus call abg pick up kami.itu saja nak cerita.hihihi...

semasa dlm keta..arissa trus tido dgn nyenyaknya..kesian ank mama letih..kakak amanie pun tido juga..