Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Sunday, November 30, 2014



*INFO Tambahan:

Argan Oil Serum Nabeauty sangat sangattt bagusss untuk mereka yang mempunyai masalah:

-KULIT KERING menggelupas : argan oil serum akan melembapkannya

-BERJERAWAT BATU atau biasa : argan oil serum akan membantu mempercepatkan pengeringan jerawat.

-PARUT : argan oil serum membantu pemudaran parut dengan lebih cepattt.

-SUNBURN : Membantu menyekatakan kembali tona warna kulit malah mencerahkan.

**Kesan terbaik akan kelihatan dalam penggunaan botol ke 2.Jadi sangat2 penting untuk konsisten bagi mendapatkan result yg SUPERBBBB

#HarsidaHashim
#PakarPenampilanWanita
0175267164(sms/wassup)

Saturday, November 29, 2014


ATTENTION TO FEELVOGUE LOVER!!

FVLE Beige Out Of Stock

FVLE Natural Ready Stock beberapa unit sahaja lagi..Harus diingat once Set Limited Edition ini habissss..memang takkan ada lagi set ini..So bertindak segera..

Tinggal 1 hari lagi Promosi Y.E.S
Bukan RM180...
Bukan RM170...
Bukan juga RM165...

Anda cepat,Anda dapat(^_^)

#HarsidaHashim
#PakarPenampilanWanita
0175267164

Tuesday, November 25, 2014



GEMUK KE,KURUS KE...yang pasti semua nak CANTIK kann!!!

Beri kami peluang untuk ubah penampilan anda

Hanya 3 minit

Miliki - Alami - Rasai

Jangan tunggu2...dapatkan Produk Rangkaian Feelvogue sempena PROMOSI Y.E.S

#HarsidaHashim
#ILoveFeelvouge
#0175257164
sms/wassup

Testimoni Rangkaian Produk Feelvogue Cosmetic

Bismilillahirahmanirahim...

Jom saya sharekan dgn kesayangan semua testimoni gembira mereka2 yg menggunakan Feelvogue Supercover Foundation:)

Tak rugi cuba tau..Fv Foundation mempunyai Vitamin E dan juga SPF30 yg terbaik untuk melembap dan merawat masalah kulit serta melindungi kulit dari sinaran uv yg merbahaya.Sangat2 sesuai utk kegunaan harian

Fv Foundation Sesuai untuk semua kulit dari kulit sensitif,berjerawat,berminyak ataupun berkulit normal.Produk muslimah yg konfem2 HALAL dan juga lulus KKM.No bahan kimia ok..

Nak cuba boleh sms/wassap 0175267164 ieda utk order atau sebarang pertanyaan:)

JANGAN TUNGGU2 UTK MENCUBA SEMENTARA PROMOSI Y.E.S

Beli 1 murah
Beli 2 lagiii murah











PROMOSI Y.E.S. UTK PRODUK2 FEELVOGUE



Assalamualaikum.

Promosi BUY FV, FREE MONOPOD sudah TAMAT TAMAT TAMAT! :)

--

Jangan bersedih, kami datangkan kepada anda Year-End Sale pula! YES!!

----------------------------------
TUJUH HARI SAHAJA!!
--------------------------------


23 - 30 NOV 14

MEGASALES Untuk SEMUA produk FEELVOGUE:-

- Limited Edition Set
- FV Supercover Foundation
- FV Bridal Touch (FBT) - Compact
Powder
- FV Glowing Makeup Spray

Cepat2 sebelum kehabisan stok:)
Beli 1 Murah
Beli 2 Terlajak Murah

Jangan tunggu-tunggu tau^_^

Lihat testimoni dengan gembira di link di bawah:

http://tinyurl.com/lqf6sqw

#HarsidaHashim
#PakarPenampilanWanita
0175267164

Thursday, September 11, 2014

FLORAL MASK DIAN PIXY

[TERCARI-CARI SOLUSI UNTUK MENGAWAL WAJAH BERMINYAK DAN BERJERAWAT?]

Bintik2 hitam/putih degil sukar dihilangkan??
FLORAL MASK Penyelesaiannya...

50ml..tahan 2-3bulan
RM39sem/RM45ss




♥FUNGSI FLORAL MASK
-Melindungi kulit dari pencemaran dengan tindakan yg lembut tanpa menipiskan kulit
-Sangat efektif menanggalkan sel-sel kulit mati,kotoran degil,bintik-bintik hitam dan putih dari liang pori kulit
-Membantu mengawal masalah kulit berminyak
-Detoksifikasikan kulit wajah.Hapuskan toksin punca jerawat serta bertindak merangsang penghasilan tisu-tisu baru yg lebih sihat.
-Disarankan untuk kulit sensitif dan berjerawat

♥7 Bahan Aktif Floral Mask
-Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam serta tanda-tanda penuaan
-Vitamin A,B3,C,E untuk membantu merawat masalah jerawat dan jeragat
-Q10 berfungsi menganjal dan menegangkan kulit serta mengurangkan kedutan halus
-HYALURONIC ACID berperanan melindungi kulit dari pencemaran dan sinar UV
-Ekstral lavender dan KOLOGEN...gabungan ideal untuk kecantikkan dan kesihatan kulit



♥KEISTIMEWAAN FLORAL MASK
-Produk HALAL..Keluaran Bumiputera Muslim
-Satu-satunya serta yg PERTAMA di Malaysia,masker (peel off) yg berwarna unggu dengan haruman lavender yg menyegar dan menenangkan
-Kesan yg pantas.Dalam hanya 30minit kulit anda bebas bintik2 hitam/putih degil,selain merawat dan menyegarkan kulit
-Boleh digunakan oleh semua golongan.seawal usia 12tahun
-98% customer mengaku kehebatannya
-Mendapat lebih 200 testimoni pengguna
-FREE dari bahan kimia PARABEN
-Dibuat dengan bahan semulajadi

♥CARA-CARA MENGGUNAKAN FLORAL MASK



TESTIMONI




posted from Bloggeroid

Sunday, July 06, 2014

Salam Ramadhan

Assalammualaikum...

Masih belum terlambat untuk sayaT mengucapkan salam ramadhan untuk semua.Alhamdulillah masih sempat kita merasai ramadhan tahun ini.Syukur padamu Ya Allah..

Sudah 2 bulan saya menjadi surirumah sepenuh masa.Alhamdulillah mampu tersenyum bahagia membesarkan anak sendiri.Memang ini yang diimpikan untuk sekian lama.Tak perlu lagi risau untuk tinggalkan anak dengan pengasuh.Tak perlu lagi sakit hati dengan kerenah pengasuh.Alhamdulillah...

oh ya..walaupun saya jarang2 update hal bisnes kat blog ni..tapi bisnes tetap jalan macam biasa ye sayang2 semua.saya banyak update hal bisnes di fb(ieda syakir)/ page fb(a'niessa beautee) & instagram(syaida02).Sudi2 lah follow saya kat sana ye.hihi

List produk Dijual(All ready stock)
k colly RM120s/RM125ss
Argan oil serum na beauty RM70s/RM75ss
Ibu putih collogen drink RM70s/RM75ss
Wonderglow gold lama RM100s/RM105ss
Emilay whitening RM40s/RM45ss
Belyvya RM80s/RM85ss
Radiance signature RM150s/RM155ss
Zofea Rm15os/RM155ss
Royal Slim Lishou magic RM80s/Rm85ss

Harga termasuk kos pos laju

Jika ada produk yg sayang2 suma inginkan tp takde kat senarai di atas.syg2 boleh terus sms/wassap saya 0175267164..kadang2 ada je barang tp tak tersenarai.maklumlah saya update blog ni pun dlm keadaan yg pantas utk mgelakkan heroin2 saya menganggu.hihi..


posted from Bloggeroid

Thursday, June 19, 2014

Dulu dan Sekarang



Saya yg dulu dan sekarang.walaupun kulit taklah gebu gebas sgt tp Alhamdulillah..suka sgt dgn kulit sekarang yg lebih sihat.Bebas dari jerawat2 dan juga parut jerawat..

skincare:♥wonderglow gold pack lama +
♥serum minyak argan by NAbeauty

suppliment: ♥k colly sweet 17

posted from Bloggeroid

Tuesday, June 03, 2014

Beza ke Tak?

Hye hye assalammualaikum..



ni gambar tangan iols.nampak perbezaan tak kat situ.tak tau uols nampak ke tak tp iols rasa macam tangan iols koi cerah sket.hihi..uols dok kata iols mmg dah putih..memang tp tangan i ni x putih sgt koko gak mukin sambar panas.hahaha...

mcm pelik ja muka putih tangan koko2 so iols pun cuba la consume K COLLY dlm sebulan gitu..bayangkan ni baru sebulan..klu berbulan2 pasti koi cerah gebu kan tangan iols..hahaha..

klu anda2 nak cuba lekaih2 text/wasap 0175267164 utk order ye sayang2..x rugi aihhh malah berbaloi2.1 botol mampu bertahan hngga 2bulan.

RM120 sem/RM125 ss..
FREE POSTAGE!!!

posted from Bloggeroid

Tuesday, May 20, 2014

NEW PACKAGING NABEAUTY ARGAN OIL SERUM

Assalammualaikum & slmt ptg kesayangan sekelian.Nak abaq hampa suma yg harga promo utk serum minyak argan dah tamat naa..sekarang serum minyak argan didatangkan dlm packaging baru.

Lebih besar,lebih cantik dan pump dia lebih bagus dari sebelum ini. tak perlu risau lagi serum terpercik bila anda pump serum argan oil :)

Jom lekaih2 order sementara stok masih ada..kesan dpt dilihat dlm masa 2 minggu.tiada bahan bahaya selamat dgunakan.lembut pada kulit

Harga: RM74 (SM), RM80 (SS)
*Free postage

PM INBOX/SMS/WHATSAPP
017-5267164
ieda




posted from Bloggeroid

Thursday, April 24, 2014

WONDERGLOW GOLD SKINCARE

Assalammualaikum...


Hye si gojes2 semua..Jom kita kenali Set WONDERGLOW GOLD SKINCARE..Produk bumiputera yang mempunyai kelulusan KKM serta HALAL JAKIM..Boleh digunkan dengan selamat dan tanpa was2 ye sayang2..



Harga : RM110 
>>Free Postage utk semenanjung
>>Tambah RM5 utk sabah/sarawak
>> SMS/WHATSAPP 017-5267164 untuk order

Set Lengkap Wonderglow Gold dilengkapi dengan:-
>> Transparent soap with vit C & E(30g) - ini sabun pink boleh request jika nak sabun oren
>> Krim siang (25g)
>>Krim malam (25g)

MANFAAT WG GOLD SKINCARE :

* 2 X kesan pencerahan dan vitamin C
* 25++ SPF iaitu mengawal cahaya matahari yg sangat terik sebanyak 25kali ganda.(sesuai utk mereka yg      sering terdedah kpd cahaya matahari selama4-5jam)
* Mencerahkan & menyerikan wajah
* Menghilangkan pigmentasi yg tebal
* Menghapuskan jerawat dengan berkesan
* Mengecilkan pori2 wajah
* Menghaluskan dan melembapkan kulit secara semulajadi
* Anti penuaan dan awet muda yg unggul
* Memudarkan parut jerawat & cela diwajah
* Mengandungi kombinasi hebat glutathione, vitamin C infusion dan sarang burung walit agar kulit sihat              bercahaya dan bersinar


BUKTI !!! Klik foto untuk besarkan..Jangan risau ye sayang-sayang semua WG GOLD adalah produk yg berdaftar dengan Biro Pengawalan Farmasceutical Kebangsaan, Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)..Setiap produk didaftarkan secara loose item.WG GOLD dikeluarkan oleh ASIA SUPERMACY MANUFACTURING.

CARA-CARA PENGGUNAAN WG GOLD DENGAN BETUL



TESTIMONI WG GOLD SKINCARE






Monday, April 21, 2014

Testimoni Argan Oil Serum

Assalammualaikum wbt

Hye kesayangan...ni nak update testimoni baru serum argan oil.Ternyata ramai pengguna yang berpuas hati dengan hasilnya..serum ni memang bagus..bukan kami nak bagi laku produk naa..tapi ni kenyataan..kami pun pakai serum ni..kalau kami pakai dan produk tu bagus memang kami kata bagus dan berani promote dan juai naa..kami hanya juai produk yg terbaik dan selamat digunakan tanpa ada bahan2 terlarang.Sebab apa?sebab kami pun dok pakai dan makan suppliment yg kami juai..

La ni masih lagi HARGA PROMOSI tau!!! RM70 saja..FREE POSTAGE (SEM)..HARGA ASAI RM74 tidak termasuk postage...sapa2 nak cuba bek cepat2 text/wassap 0175267164 utk order..kalau dak rugi la bila harga promosi dah tamat nanti sebabnya harga dh kembali harga asai dan kena tambah duit pos lagi..

okey..tak yah beletiaq panjang sangat la no..jom tengok testimoni terbaru;)






posted from Bloggeroid

Friday, April 18, 2014

Serum Minyak Argan

Assalammualaikum..

Selamat petang kesayangan semua.Hari ni kami nak share dengan hampa satu produk baru yang bagus untuk kulit dan selamat digunakan iaitu Serum Minyak Argan by NurAmirahII..

"Apa Itu Serum Minyak Argan?"

Produk pembaikkan/penstabil kulit akibat permasalahan semasa yang timbul seperti:-
*masalah kulit akibat salah produk
*penipisan kulit
*kulit menjadi terlalu sensitif
*perubahan tona kulit yg tidak sekata
*punca semulajadi
*hormon(kedutan/jerawat)
*aktiviti harian(sinar uv/rekahan kulit)
*keadaan sekeliling(kuman/habuk)

Penghasilan produk berasaskan bahan aktif yang selamat dan mesra kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit dari kulit terlalu sensitif ke kulit normal.Ianya juga sesuai untuk lelaki,perempuan,ibu mengandung atau menyusu juga remaja belasan tahun.

Fungsi Utama Serum Minyak Argan
*Merawat dan memperbaiki masalah kulit
*Mengurangkan dan memudarkan parut jerawat
*Mencerahkan wajah
*Melembapkan kulit
*Antipenuaan

Harga Promo: RM70 with free postage
Kuantiti : 15ml

Nak cuba!!
text/wasap 017-5267164

Jom kenali Serum Minyak Argan


Serum Minyak Argan yg mendapat kelulusan KKM



Cara pemakaian serum minyak argan


kenalkan..inilah founder serum minyak argan..sangat cantik dan manis orangnya...

Ni pula antara testimoni pengguna yang berpuas hati dengan serum minyak argan:-





Yang ni pulak kami naa..Haaa ni testimoni kami..kami pun try serum ni..memang terbaik..wangi oooo...rasa fresh ja bila pakai..kulit jadi lembut dan lembap..hihi..nak tau kena la try sendiri..hihi


Thursday, April 17, 2014

Mungkin Ini Yang terbaik


Assalammualaikum..

KLIK LIKE A'niessa Beauty

Rindunya dengan anak-anakku yang sekarang ni berada di kampung. Anak-anak kami hantar ke kampung untuk sementara waktu.Kesian anak-anak terpaksa berjauhan dengan mama dan papa.Tapi ini hanya sementara ye sayang-sayangku. Tiba masanya nanti mama dan papa akan menjemput anak-anak pulang dan tinggal bersama-sama mama dan papa.Sabar ye sayang-sayangku dah tak lama dah..

Keputusan nekad telah kubuat demi untuk kepentingan dan kebahagiaan anak-anak.Suami yang meminta aku memilih jalan ini.Tiada ada yang paling penting buat kami berdua melainkan anak-anak.Sesungguhnya kami berdua telah melalui saat sedih tanpa kehadiran cahayamata.Disebabkan ini kami terlalu menghargai dan menyanyangi anak-anak kami.Merekalah harta kami yang sebenar-benarnya dan hakiki.April 2014 adalah bulan terakhir aku berkhidmat dengan SYNTAX SYSTEM SOLUTIONS S/B.Hampir 6 tahun aku mencari rezeki di sini.Akhirnya keputusan nekad dan drastik telah kubuat demi anak-anak.

Sebab utama aku membuat keputusan ini adalah anak-anak.Kesian anak-anak seharian duduk dengan orang.Alangkah bagus jika dapat membesarkan anak-anak depan mata sendiri.Mama sedih sangat bila kakak Amanie kata "mama bila mama nak cuti.kakak nak mama jaga kakak dan adik".Dan selalu dia cakap kat aku macam ni "mama..kakak tak mau la duduk dengan ibu.kakak nak duduk dengan mama dan papa ja"..Tersentuh hati mama sayang..Kini tibalah masanya mama akan cuti panjang terus dan duduk dengan kesayangan2 mama yer..

Salah satu sebab lagi,aku sangat tak puas hati dan marah sangat bila satu hari babysister tinggalkan anak-anak aku sendirian kat rumah tanpa ada pengawasan dari orang yg lebih dewasa.Alasan yang aku rasakan paling bodoh sekali ku dengar, dirumahnya tak ada apa2 untuk masak jadi dia terpaksa ke kedai dan tinggalkan anak2 aku masa mereka tengah tidur..Malang/kemalangan boleh berlaku bila2 masa.Jadi kita kena la beringat.Aku bukan kejam sangat jika bagitau awal2 kat rumah tak ada stok barang dapur,aku boleh ja pergi kerja lambat sket untuk dia pegi membeli semua.huhuhu...Tanggungjawab yg diamanahkan diambil mudah dan ringan.Tidak kisah andai apa2 berlaku pada anak orang.Sungguh berani orang seperti ini.Baik aku jaga anak-anakku sendiri.Keselematan lebih terjamin dari terus biarkan orang macam ni menjaga anak-anakku hanya untuk kepentingan sendiri.

ok lah kesayangan mama..tunggu dan sabar ye..nanti mama dan papa jemput kesayangan kami.Semoga perjalanan hidup kami sekeluarga sentiasa dipermudahkan..

kesayangan-kesayangan mama

kesayangan mama juga:)















Wednesday, April 02, 2014

sudah 2hari

Assalammualaikum w.b.t

Apa yg sudah 2hari ye??Sudah 2 hari kakak Amanie ada kat kampung.Mama rinduuu sgt kat anak mama nii.tak sabar nak tunggu hujung minggu untuk jumpa dan jemput Amanie balik sama2 mama.

Time ada kat rumah,mama suka berleter kat kakak..Jangan buat bising..Ni kakak x ada sunyiiinyaa..Nasib ada adik Arissa..Arissa nasib kecik lagi.Jangan2 klu besar pantang ada peluang nak juga dok ngan tok...huhu..

Amanie memang rapat dengan toknya..Manakan tidak tok asyik melayan apa aja yg dia nak dan suka..Susahnya lahaii nk tengok tok marah Amanie..Amanie pun dengar apa yg tok larang ke.Kalau mama larang Amanie buat x reti ja..Haihhh anak noty dengan mama ye.


posted from Bloggeroid

Monday, March 31, 2014

Pati Ibu Putih Janna Lawwa

Assalammualikum w.b.t

Hari ini kami nak update pulak pasal pati ibu putih janna lawwa..Hampa semua penah dengar dak pati ibu putih ni.Kami jual naa..

Sejak2 musim panas ni ibu putih yg 1 ni memang high demand.Rupanya customer cakap boleh hilangkan sunburn muka dengan jayanya.Memang berkesan..


KANDUNGAN ISTIMEWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA

>>Tranexamic Acid
>>Kojic Acid
>>Glutathione
>>Collogen,Vit A,C,E & multivitamin
>>Bunga Melati
>>Bunga Melor
>>Sandalwood
>>Suwandakottan
>>Neem(Daun Semambu)
>>Venivel
>>Ibu Kunyit Putih
>>Welmee(Licorice)
>>Alpha Arbutin

KEUNIKKAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA 

>Memiliki kepekatan 10 kali lebih tinggi untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan
>100% asli bukan repacking seperti krim2 ibu putih yang lain dipasaran
>Label berwarna merah jambu dan isi kandungan 30ml
>Ada tanda QC SEAL pada botol dan tanda HALAL.Menjamin ketulenan dan keaslian produk
>Memiliki bau dan haruman bunga melor yang menenangkan
>Krim putihnya mengandungi bintik2 biru




Pati Ibu Putih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan segala IBU pati2pemutih selain membekalkan pelbagai vitamin yg diperlukan oleh kulit agar wajah dan badan bersih bercahaya, cerah sekata dan halus gebu secara kekal,selamat,halal dan bebas dari kesan sampingan yang buruk
Selain memberi kesan ketara pencerahan semulajadi ia turut membantu melindungi kulit dari sinar UV dengan SPF88,melicin,merawat,memperbaharui sel,membaikpulih tekstur kulit,mengimbangan PH serta kaya antioksidan bagi memelihara keremajaan kulit.

Pati ibu putih JANNA LAWWA memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat,memudarkan parut,menghilangkan jeragat,tompok2 penuaan,kedutan halus/kendur serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.Istimewanya juga ia mampu menaturalkan kulit yg nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama.Teksturnya yang pekat namun tidak melekit sangat unik kerana berupaya mengawal lebihan minyak untuk mengurangkan ketidakselesaan,kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan yang bermasalah.

JANNA LAWWA krim berkualiti tinggi yang dihasilkan melalui penyelidikkan pakar,diproses oleh kilang kosmetik FADARAJ bertaraf GMP dan HALAL.Memiliki no siri KKM NOT130904110K yang tentunya pilihan selamat kerana mengikut standart/prosedur serta piawaian kosmetik yang ditetapkan.

CARA PEMAKAIAN DISARANKAN

>Untuk Wajah : Sekali sehari selepas cuci muka sebelum tidur malam,dengan sapuan secara nipis dan urut secara membulat menaik sehingga diserap.Selepas 2minggu atau bila kulit putih/mulus diingini diperolehi.anda boleh pakai secara selang seli

>Untuk badan/parut : Sekali sehari selepas mandi dan boleh juga 2 kali sehari untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.Sapukan pada bahagian gelap seperti celahan paha,ketiak,siku serta anggota badan yang lain yang bermasalah untuk mengembalikan kehalusan dan kecerahan semulajadi.

*Boleh dicampur / mix dengan krim wajah,serum / losyen
*Sesuai untuk wanita dan lelaki

Harga: RM85
Postage: RM5 Sem /RM10 SS

sms/whatsapp 017-5267164 untuk order :)

Friday, March 14, 2014

Babies Blink Skincare

Nak Kulit Cantik Berseri Impian Wanita!!!
INILAH PENYELESAIAN KEPADA MASALAH ANDA!

BABIES BLINK SKINCARE BY LYANAZ = 4 item
>>Glutacoll Soap
>>whitening blink serum
>>Day Cream Babies Blink
>>Night Cream Magic Babies Blink

-------------------------------------------------
MANFAAT SET BABIES BLINK SKINCARE
------------------------------------------------
✔ Mengecilkan pori-pori wajah
✔ Mencerahkan 5x ganda dari agen pemutih
✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
✔Melicinkan kulit secara maksimum
✔Membantutkan pertumbuhan jerawat
✔Menghilangkan jeragat dalam masa 5 hari bergantung pada jenis jeragat
✔Melembapkan dan mengimbangkan minyak berlebihan

=================
CARA ORDER
=================
⇛sms/whatsapp Ke 017-5267164⇚
⇛sms/whatsapp Ke 017-5267164 ⇚
⇛sms/whatsapp Ke 017-5267164 ⇚

=====================
KEISTIMEWAAN SAMPINGAN
=====================
[ღ♥] Tiada pengelupasan
[ღ♥] Tiada bahan2 terlarang
[ღ♥]Produk BUMIPUTERA

================
NAK HARGA PROMOSI ??
================
Untuk dapatkan Harga Promosi, Sila
➊ LIKE & Share Post ini
➋ Komen "Saya Nak" di bawah
➌sms/whatsapp Ke 017-5267164
>>>Admin akan pm anda sebentar sahaja lagi. <<<<

✔✔ HARGA -
➟1 SET 4 ITEM BABIES BLINK SKINCARE RM85
➟ Postage RM6S/RM10SS

==========================
ORDER SEKARANG SMS SEKARANG

⇛ sms/whatsapp Ke 017-5267164⇚
⇛ sms/whatsapp Ke 017-5267164 ⇚
⇛ sms/whatsapp Ke 017-5267164 ⇚
==========================

FAST ACTION FAST RESULT...!

Apa Tunggu lagi SMS Kami sekarang sementara stok masih ada !