Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Thursday, October 21, 2010

Check up Amanie 5 Bulan

Assalammualaikum w.b.t

Pagi-pagi tadi, mama bawa Amanie p check up. hari ni Amanie kena cucuk untuk 5 bulan. Buat perangai dia hari ni. Menangis ja kat klinik tadi. Lom cucuk lagi dah nangis, dah kena cucuk lagi nangissss. Amanie tau eh nak kena cucuk. Sian dia..Berat Amanie dah 5 kg..ok la  tu bagi baby pra matang kan. Kalau baby normal rasanya dalam usia begini beratnya mungkin dah 6kg lebih atau mungkin 7kg. Takpe sayang, sayang sihat itu sudah cukup membuatkan mama happy.




Amanie mengenangkan nasib sebentar nanti:)
Mama suka la dengar Amanie membebel. hahhaa.Dah pandai membebel ni. Cute je dia begitu. Pantang mama lambat buatkan susu, membebel je keja dia. Bila celik ja mata dari tido, tengok takde orang, membebel lagi..Tengok papa dok makan pun, membebel jugak dia..hahahha..nak jugak ke..len kali minta k sayang:)

0 Bisikan Asmara (::