Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, October 22, 2010

Rosak

Assalammualaikum w.b.t

Apa yang rosak?? Ni ha menda alah ni yang rosak..huhuhu...
Adehh..macam mana la benda ni leh rosak plak yer. Mula tu ngatkan mama ngatkan lappy mama yang rosak sebab tetiba je ter off sendiri. Pas mama selidik-selidik rupanya benda tu yang rosak. Bila caj dia degil nak masuk. Sedih betol la, nak uplode foto pun susah. Kalau uplode kat ofis boleh tapi kena la tunggu time keja takde or break time. huhuhu...

Ermm mahal tak eh benda alah tu??? Sapa-sapa yang tau, share ngan mama eh pricenyer....:(

1 Bisikan Asmara (::

My Little Diary said...

salam,
malang tak berbau... nak buat camner...he3x..


entry terbaru "susahnya menjaga hati"