Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, August 28, 2009

salam alls..rasa mcm tesangat arr lama diri menyepi..kuikui..erm xder pe story pun yg menarik di kala dan ketika ini.arini just nk story morry pasal kejutan tu harr.so arini kitaorg dh tau resultnyew..taraaaaa;p

menda alah tu arr yg wat kan kami berdebar2 sejak akhir2 nih.akhirnya menjadi hak milik kekal abadi jua...foto tu bukan foto original yew..aku juz download kt tenet jew.hehhehe..kira aci laa.belom sempat nk snap foto lagi..huhu..
viva???erm syg sangat sama ia..ikut hati aku mau jew pakai dua2 jew..biar aku yg pakai viva.tp abg nk pakai 1 jew..so kitaorg trade in viva kat adik abg.berat tol hati nk lepaskan viva tuh..sayang betul aku kat ia..huhu..

Wednesday, August 19, 2009

Dag Dig Dug...

Arini abg dh gerak blk pun..tp bukan itu yg buat jantung limpa aku ni dag dig dug..hehee..xcely ada 1 hal lagi yg wat aku berdebar2 sgt.mukin abg pun sama..pagi tadi aku dh pun dapat panggilan yg memang aku tgu2 kan sejak mgu ni aah.xtau mcm mn resultnya lak.hope suma dipermudahkan la.aminnn. xsabar nk menunggu resultnyew..berdebar sgt nih;p

Tuesday, August 18, 2009

malang xberbau part 2

Monday, August 17, 2009

malang xberbau part 1

ni story last wednesday..xda masa nk story..arini baru berkesempatan.tp sedihnya aku xdpt masukkan gambar2 kejadian lg sbb lupa bawa pendrive la plak..pelupa benor aku nih..haihh..tp xpe esok aku masukkan gmbr2 di entry malang xberbau part 2 yer.. masa ari kejadian tu, rakan2 setugas abg gerak ke kl(kem sg besi) menghantar barang2 pegawai dan org yang posting ke sana.mereka2 yg kena posting pun ikut sekali.4 truck ikut perjalanan tuh.masa di Lembah Beringin, 3truck, trailer bhp petrol, avanza terlibat dgn kemalangan.nasib baik tiada kemalangan jiwa.klu tak xtau la ka..nauzubillah..erm nasib baik jugak abg xikut sama masa tuh sbb abg ada tugas di sini.so esok aku uplode gambar ye..tguuu pssstttt,abg mendapat arahan dikekalkan disini..yahuuuuu...alhamdulillah xyah posting. suka bangat sih..

abg tiada..sunyi jadinya

semalam, awal2 pagi lagi abg dh bertolak ke kelantan.abg terlibat dengan perbarisan.sampai ari rabu baru abis..so tinggal la aku sorg2 kat rumah..wahhh sangat2 sunyi n bosann.. sepanjang ari hanya lepak dirumah jew.mls nk kuar sorang2.huhu.malamnya abg call..ermm abg klu g mana2 xboley xcall or sms aku..mcm perkara wajib lakkan..ermm pasti suma couple2, suami isteri pun do the same thing..right? hehehe..xsabar nk tgu abg blk rabu nih..banyak menda nk citer nih

Tuesday, August 11, 2009

kisah semalam & arini

kisah semalam
after solat maghrib aku g amik abg kt depan kuaters tempat kami berdua berteduh selama ni.plan nk g tukar tayar keta.pegi merata2 kedai tp sumanya dh tutup daaa...ermm perut lak lapar sgt..then trus ajak abg g mkn trus la..abg ok jew..decide mkn charkotieew kat sunny charkotiew..agak fomous charkotiew ni kt penang..klu sapa2 dtg png singgah la rasa kelazatannya..hahaha teriklan la plak..sempat lg abg ngajak kawan dia mkn sekali (jiran sebelah umh kami jew).diorg lambt sampai kami bedal dulu sbb dh kebulur masing2..teheheehe...lepas tu abg g kem plak sbb nk arrange majlis tuk pegawai diorg..dh nk posting dh..aku xsedar aku tdo jam bapa..tp yg pastinya awal la..mang ngantuk thp tenuk dh..bila terjaga dr tdo trus tgk jam, dh jam 1pagi..abg lom blk lg..ishhh lambatnyew..trus call abg tp xdpt lak mcm off jew..risau takut apa2 hal jd..huhu..geram pun ada...aku lak trus xleh tdo dh pastu..jam 2.30pagi baru abg blk..abg ckp hset bateri kong..yekewwww...

kisah arini
abg call bagtau roadtax keta xleh amik lg sbb sankut saman..huhu...saman apa lg aritu dh bayar..hampeh tol ni mesti kawan ija xbayar ni..manusia skang ni dh xleh nk pecaya dh..ingat2 duit yg ko mkn tu..xkan selamat dunia akhirat..alkisahnya begini, di entry2 yg lepas ada akustory pasal waran tangkap kann..so aku minta la tolong kwn aku ni ija tolong setlle kan..sbb dia polis..nk minta tlg dr kena denda waran tu aarr..tp ija lak bkn bahagian trafic so dia minta tlg kwn dia dr bhgn trafic tlg settle kan..ija ckp kwn dia tu boleh diharap.aku pun ok jew trus bg duit kt dia..bengong jgk aku ni pecaya kt org..huhu..xsangka nk jd cmni..tp ija jnji dia pulangkan duit aku blk..tp sian lak kt dia bkn salah dia pun..kwn dia tu yg hampehh...ingat2 lahh