Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Thursday, October 14, 2010

Hati Berbunga-bunga

Assalammualaikum w.b.t

"Papa saaayannggg sangat kat mama".. Ini adalah ungkapan. Ungkapan yang simple tapi sangat bermakna. Bertambah bermakna bila ianya diucapkan insan tersayang dengan penuh keikhlasan. Semalam papa ucapkan lagi kata-kata itu. Bukan tidak pernah papa ucapkan sebelum ini. Cuma, semenjak adanya Amanie dalam hidup kami, kekangan masa seolah-olah cemburu pada kami. Huh! tetiba menyalahkan masa..Bila dah agak lama kata-kata ni tak diucapkan, tiba-tiba diucapkan kembali, bisa menggetar jiwa mama. hihihi..Berbunga-bunga rasanya seolah-olah dalam hati ada taman. Mood jiwang-jiwang dan happy-happy sejak semalam lagi :)

Awas!! Aksi begini hanya untuk yg halal..kukuikui
Pelikkan, kenapa la mama leh rasa terharu bila papa berkata-kata begitu. Papa berkata-kata sambil hug mama kuat-kuat. Mama tahu papa ikhlas. Kalau tak ikhlas sendiri mau ingat ye papa.hahaha. Ada bagusnya juga ye bila jarang-jarang diucapkan kata-kata romantis itu. Romantis la sangat kan...Redha suamiku bukanlah seorang yang romantis. Namun mama kenal siapa suami mama. Papa mama sayanggggg papa jua:)

** Jom mama belanja ;) macam iklan kat tv tuuuuu...
      mood sangat-sangat bagus arini...


0 Bisikan Asmara (::