Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, October 27, 2010

Cepat Sembuh Sayang

Assalammualaikum w.b.t

Sekarang ni manja mama demam. kesian anak mama. Start demam 24/10/10, 25/10/10 dan 26/10/10 admit kat Hosp Pulau Pinang. Suspek denggi. Untuk kesekian kalinya, terpaksa mendengar tanggisan anak mama lagi. menangis sewaktu darah diambil untuk test samada ada hidap denggi atau tak. Alhamdulillah, anak mama takde denggi, cuma demam biasa. hari ni masih demam lagi. Mama risau sangat. cepat sembuh sayang. Di hospital, Amanie cuma nak dengan mama ja. Bila mama pangku, Amanie diam and terus tido. Bila mama letak kat katil terus jaga and menangis2. Dengan papa pun takmau. Lenguh lengan mama sayang asyik memangku Amanie. nasib la anakkan. Sekaranag ni mama kat tempat keja. Tapi hati mama, sentiasa ada kt rumah, kat Amanie. Amanie, nanti petang cepat-cepat mama balik k. Sabar ye sayang...huhuhu





0 Bisikan Asmara (::