Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Sunday, September 26, 2010

Wajah suci dan plastic

Assalammualaikum w.b.t

wajah suci mama;)

4 foto lagi adalah wajah plastic mama;)
Make-up! Siapa yang bergelar wanita tak dapat lari daripada bermake-up. Tapi ada juga yang tak suka bermake-up. Mama? Kalau dulu di masa mama muda remaja, sekitar form 1 hingga form 4 mama tak suka bermake-up. Masa tu mama ala-ala rock dan ganas gitu.ahaks. Start form 5, Mama dah jatuh cinta sama make-up. Tapi yang simple-simple dan nampak natural ja. Mama tak suka make-up yang tebal-tebal atau over sebab mama takut nanti wajah mama bertukar menjadi tepung gomak..hahhaha...

Make-up penting untuk mentransformkan wajah kusam kepada wajah yang berseri-seri lagi bercahaya. Ia mampu menutup segala bagai noda-noda di wajah dan mampu membuatkan seseorang itu lebih berkeyakinan. Bagi isteri-isteri, pendapat mama penting untuk kita kelihatan cantik dan bergaya untuk suami bagi mengelakkan suami bosan dalam erti kata lain menggatal dengan perempuan lain yer. Alat make-up mama brand yang murah-murah ja yang mampu la beli atau papa sponsor. Tengok wajah mama sekarang ni, walaupun dah plastik still nampak mata mama yang sembab tu. Itu membuktikan bahawa mama seorang yang alim. hahaha..takdela. itu tandanya mama tidak cukup tido menjaga Amanie dengan penuh kasih sayang :) Mama tak gunakan conceler kat bawah mata, sebab tu kelihatan begitu. Begitu plastik la mama ni. Hargailah diri sendiri. Kerana diriku begitu berharga;)

0 Bisikan Asmara (::