Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Saturday, September 25, 2010

S.Y.A.I.D.A. : Rahsia di sebaliknya

Assalammualaikum w.b.t
u are my all;)
Alahai, rahsia la sangatkan. Sebenarnya takda la rahsia sangat pun, cumanya saja ja mama nak kongsikan kenapa mama gunakan syaida sebagai nickname. syaida bukan lah nama mama. Ia adalah gabungan awalan nama papa dan akhiran nama mama. Faham ke? Mama pun pelik dengan ayat yang mama taip ni. toink toink..mama mang suka la guna gabungan nama ni sebagai nickname mama. Terasa cam comelll, sweetllll, manjaaa ja kann..hahaha..sila muntah yer. syaida ada rasa yang tersendiri. Suka, duka, sentiasa bersama. Orang lain takkan dapat memahaminya. Hanya mama dan papa yang merasainya sensasinya. cewahhh konon tersirat2 la kan.

Geli ehh? Ala setakat gabungan nama ni biasalakan. Rasa mama la, kebanyakkan couple2 mesti akan createkan gabungan nama mereka dengan pasangan masing2. Masa zaman papa mama cintan cintun dulu-dulu kala, gigih kami berdua dok createkan nama gabungan bersama. Harussss mama la yang overrrrrrrnya. Mama ni luaran ja ganas tapi kat dalam hati ada tamannn oooo..pengakuan yg jujur lagi ikhlas..hahha.. Papa pula yang sedang2 saja. Macam-macam lah nama yang terhasil, akhirnya syaida yang tersangkut di hati kami berdua. kononnya masa tu bila dah create gabungan nama seolah2 'u're mind'. Tah apa-apa kan..itu lah rahsia syaida..akekeke..

0 Bisikan Asmara (::