Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, September 15, 2010

Honey Cornfleks

Assalammualaikum w.b.t

yummy, ranggup and sweet ;)
Masa kat kampung aritu, mama bersama assistant mama sibuk dok buat honey cornfleks ni. Asisstant mama memang ramai ;) adik2 mama 3 orang, sepupu mama 4 orang, disertai juga dengan papa ;) Menyibuk ja korang eh, tp takpe secara tak langsung ringankan juga kja mama ni. Selalu tiap2 kali raya, mama beli ja  honey cornfleks ni. tah macam mana kali ni teringin nak buat sendiri pulak. Senang ja pun nk buatnya. sangat2 kacang okey..Resepinya mama ambik kat sini . Mama suka tau rasa confleks ni, ranggup and sweet je.

0 Bisikan Asmara (::