Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, September 24, 2010

Tak tahu dah mama

Assalammualaikum w.b.t

Amanie dan ruam yg noty itu
Kesian anak mama, jadi ruam yer. Nasib la kat situ ja, tapi agak tak best juga la sebab jadi kat muka kan. Nanti Amanie dah tak comel2. Takde lah, Amanie tetap comel bagi mama. Cuma mama nak yang baik2 ja buat Amanie. Mama dah try Sapu cream yang doktor bagi, lumur bedak sejuk tapi still ada lagi. Sebenarnya agak lama juga la terjadinya ruam itu. Jadi masa mama tinggalkan Amanie kat kampung seminggu sebelum raya aritu. Kat kampung memang panas la. Bila panas ja mula la merah2 kat situ. kalau time hujan, sejuk, hilang la dia. Mesti gatalkan sayang. Aduh mama tk tau nak wat macam mana lagi. Nyah la kau wahai ruam yg noty dari anakku. Nanti mama try google petua nak hilangkan ruam. Sabar ya sayangku

0 Bisikan Asmara (::