Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Sunday, April 05, 2009

Misteri Y my page can't viewing ??

Sejak 2 menjak 3 menjak ni, aku mula terperasan yg page aku ni bermasalah. tp aku ignore jew sbb beranggapan itu suma menan prasaan ku sj :D Tp bila ada 2 3 4 org *ahaaa xramaipun teman2ku,tsk* teman2 ku jua rakan2 blogger yg baru dikenali, inform me yg diorang xleh nk view page aku..Bermula dari saat itu aku pun mula berfikir, berrfikir dan berfikir lagie..* seolah2 problem ni tersangat la besar* kenapa yew? Setelah xsampai seharipun berfikir, aku menemui jawapan kepada permasalahan itu.yupp..ini adalah kerana link aku yg sebelum ini *http://ayusyaida.blogspot.com/* telah ditukar oleh jari jemariku yg shomel *nk jgk masuk bakul ankat sendiri, hehhe* to link yg baru *http://kisahsyaida.blogspot.com/*... penukaran itu adalah disebabkan oleh sbb2 yg tertentu yg hanya diketahui oleh si penulis sj yew...akekekeke.. kepada teman2 suma leh la tukar link lama aku to link yg baru ni yew..harap maaf la di atas kesulitan yg x disengajakan itu. tq pada sesiapa yg sudi menerjah page aku yg x sebesst mn pun,huhu..okey itu sj..daaa..

2 Bisikan Asmara (::

leadleedeea said...

at last...jumpa jgk ngn tuan punye blog ayusyaida nih..hehehe..chomel~! salam kenal yek

LoVEaQshA said...

Ptutla zura dh lm tgk blog ieda cam snyp jer..rupa2nyer dh tkr link..hehe
xper jnji kita stil leh berblog lg..huhu
Lm xcomment fs erk..xpela nti kita smbg erk..