Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Tuesday, April 07, 2009

Hari Yg Indah

wahhh..title post tah apa2 jew..tp ceq xkisah la..whatever la kan..ermm harini aku rasa ceria, bahagia, bersemangat dan sewaktu dengannya ;D kenapa rasa begitu? kerana...kerana.... aku dh dpt gaji arini..yeyyyyyy..... xsabar rasanya mau balik. mau g Q.bay..hahaha..ada2 jekan.kejap td sms papa, nak papa temankan g sambar contect lens kat kedai apa nama tah lupa daa..tp papa kata dia ada game *ari2 bola,nyampah den* ptg ni. klu papa ada game forsure lambat la blk tu.aku nk g sorg xkasi lak.huhu..sj je nk use contact lens lak sbb nti leh la ceq nampak mudaaaaa sket kan...akekeke..hrp2 sempat la aku g kedai tu nanti..dok pkir2 ni nk use lens yg clear ke atau yg fresh look tu eh..fresh look tu pnh cuba dulu tp cm xsesuai je ngn mata aku nih..tgk aa dulu mcm mn.. malam ni rasa malas lak nk masak. Disebabkan kemalasan itu makanya aku merajinkan diriku untuk menjamu slera kt luar je..dekat mn lom decide lagi sbb lom discuss pun lg ngn papa.buatnya papa xnak terpaksa jgk la aku mempaksarelakan diriku utk memasak..huhu.. ermm k lah nti sambung lg..

2 Bisikan Asmara (::

azryna abdul said...

oit..hahahha..sblm nak bg coment nak gelak dulu ekekeke...
wei mentang2 hari yg indah hang buat2 malas masuk dapur ek..kihkih..
hihihi...jgn marah2 tau..joking...;))

ayusyaida said...

wakakka...*gelak guling2 kt tilam ni ha* tau xpe.aku kan pe,bila tiba je ari yg indah msti je kemalasan masuk dapur automatik melanda diri aku..muahahaaaaaa