Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Saturday, April 18, 2009

Aikk..Takkan Jilat Balik Kotttt!!!!!

Takk suka tak sukaaaaaa Rasanya dulu aku penah citer pasal hamba Allah yg sekor ni.sgt xsuka kat dia.sgt2 la %$#@!&? Dia mcm xsenang hati kot tgk org lain senang, suka mengajak org ke arah yg boleh membuatkan hubungan org lain keretakkan.Seorang sahabat yg baik akn sentiasa membimbing sahabatnya ke arah kebaikan & menegur sahabatnya andai jln yg dipilih si sahabat itu agak terpesong sket dr landasan kebaikan. Tetapi bukan mendorong & menyokong si sahabat melakukan perkara2 yg kurang baik. Am i right?? mencikk aah dia nie..xsuka sgt pangai dia..grrrrr 2 papa..jgn ulang2 lagi hal yg sama mcm dulu.biarlah dia dgn hal dia, kita lak dgn hal kita sendiri.Bukan kita pun yg cari fasal dgn dia kan..xpyah la papa nk bek ati sgt menyambung blk persahabatan dgn dia mcm dedulu tuh.xmembawa apa2 kebaikan pun, keburukan adalah..mama xsuka okey..bukan maksud mama nak konkong papa berkawan kebagai..tp biarlah berkawan dgn org senonoh sket pangai tuh.Sila serikk yew.. ermm dulu sjk peristiwa tu berlaku *hanya aku n mucuk jew tau peristiwa apa* papa tegur dia, dia wat xtau kan kt papa. siap p dok citer kat member2 konon2nya papa ni tabur fitnah kt dia.kononnya papa yg slalu dok ajak dia kluar siang & mlm. bukannya mama nk menangkan papa sbb papa tu suami mama but mata & telinga mama sdiri yg tgk & dgr tiap kali hset papa bunyi dan if dia yg call/sms, xlen xbukan msti ajak kuar, p minum la, repair keta la & mcm2 lg la. papa plak asal dia ajak jew kemana2 pasti xkan menolaknya.tp klu amma yg mengajak, letih la, esok la, mcm2 alasan yew..bwekkkk..Dan if papa & mama kluar berfoya2 together2 pun, dia dgn xsegan silunya asyik dok call2/sms tya papa dok mana, bila nk blk n blablabla..bukan skali tau call/sms tp berkali2..menyampahhhhh..xde privacy lansung. tolong la faham time tuh time utk kami ber2.time dia kuar dgn anak bini dia ada papa dok cal2/sms. papa jgk dah pandai erk tipu2 mama.xbaik tau..sampaikan kita sentiasa gaduh2 time tuh..dan mama lak masa tuh terasa sgt ngn papa..seolah2 papa lbh pentingkan kawan2 dr mama..huhu..so sadd:( sgt geramm okeyyy & hate papa jgk masa tuhhh.. so skang apa kesssss dia terhegeh2 nk bebaik semula ngn mucuk ku yg penah dia anggap menabur fitnah pada dia. mudah plak jari2 dia p tekan butang call kt no hset papa yew.erm semalam tgk ada sms dr dia tuk papa. xpayah la erkk..cukup ja sekali..dah terlihat dh true colur si dia..ilang kawan yg mcm ni xmemberikan kudis apa2 yew.harap maklum..bukanlah niat or suka nk bermusuh2 nie tp klu boleh 2 lebih baik elakkan diri dr terjebak semula. ermmmmmmmmm.....

2 Bisikan Asmara (::

~ NANA ~ said...

beb...ini spisis adik bradik *u know what i mean* hahaha....jgnla layan...buat dek je...x rugi pepepon...hiks

syaida said...

nana..yupp aku fhm sesgt..kahkah..tulafasal kan..xrugipun sesen pun.tpkan ko tau menyampah je aku tgk muka dia.seb bek laki akupun xbapa nk layan sgt dh dia skang ni.klu layan mau tau aahh..aku lak yg xlayan laki aku kang..muahaha..