Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Sunday, April 19, 2009

Keluar Kejap Jew..

Jam 9pagi bangun tdur. Trus g mandi & siapkan diri agar nampak kemas & cantik.agagaga..papa lak still membongkang lg..hikhik...lepas siapkan diri, aku mula kutip suma ken baju yg berlonggok dlm bakul..byk jgk eh..hehehe.rajin sgt mencuci sbb tu bykkan.kihkih. jam 12pm aku dh start bz dah kat dapur ni.siapkan mkn tgahari kitaorg berdua..masa aku tgh2 bz kt dapur tuh, papa dh bangun..dia pun trus g mndi.pastu aku dgr la mcm bising2 je kt ruang tamu tuh..owhh papa rupanya tgh dook kemas2 umh..hehhee..wajin naw papa arini.suka mama tgk. Bila aku dh siap masak akupun on la lappy kan.sesaja nk on9.pastu papa ajak aku g pc fair kt pisa..okeykan ajalah..trus besiap..papa siap kejap jew..dia tgu aku kt bawah.. Bila aku dh siap..akupun turun la.kitaorg pun gerak ke tempat yg dituju..wahhhh ramainya org..3kali jgk la kitaorang pusing2 mencari parking.akhirnya xjumpa pun parking..huhu..so apa lagie kitaorg men bedal je la parking beside bas kilang..hahahha..notykan..ala kejap je pun..nk cuci mata jew bukan nk borong pun..huhu..pas prking tuh, kitaorg dgn muka yg xbesalah trus jer jalan menuju ke pintu masuk pisa..huhu.. kat dalam tuh panas gila..nek rimas dibuatnya.dah la org lak punyala ramai.xtahan aku..last2 aku ajak papa kluar je.kaki pun dh nek lenguh.bila dh kuar tuh rasa lega sgt xyah nk bersesak lagi.akukan bapa suka sgt tempat sesak2 ni. now, tempat yg dituju ialah persiaran pantai seagate..nk mkn laksa..lapar lak perut nih.*kakcik hg msti tau kan tempat ni..aku komersialkan sket nama tempat tuh..hhhehe.*lama dh aku tingin nk mkn laksa ni. cuma xbekesempatan je nk makan.so skang apa tguu lagi..rembat jelah..papa order laksa jgk.minum air nyok muda..hehehe...order 1 je,share...*konon2 nk jimat la..kuakua*, pastu cendol pulut...walaweyyyyyy shedaapppppppp...bila dh abis mencekik, kitaorg pun terus gerak blk.ngantok la plak..ok la jap g aku letak foto untuk arini..tgh2 edit2 sket..;p

0 Bisikan Asmara (::