Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Sunday, April 12, 2009

xlehh tdooo;(

hello korang..ermm penah x korang rasa susah sgt nk melelapkan mata since dh pun lewat pagi dh? Dedulu time aku study aku selalu susah nk tdo..kepala dh rasa pening2 lalat dh tp mata still xnak lolap..tekannan betullllllllllll kan..huhu..itu penyakit imssomia eh...yg susar nk tdo tuh.. entah napa la tetiba jew aku susar sgt nk tdo..aduhhhh xtahann betol la..dh jam 3.30pagi pun aku still tekebil2..papa? ermm dh lama dh hanyut dibuai mimpi..jeless jew..yg aku nih asyik pusing kanan pusing kiri tp still xleh tdo.. bila dh xleh tdo tu, trus aku on kan lappy then buka my blog..trus je masukkan n3 ni ha..pastu edit2 gambar sket..mukin sbb aku dh terlajak time beradu aku kot sbb tu susah nk tdo blk.awal tu aku tgk citer Doom *the rock belakon tu*. slalunya paling lewat pun jam 1pagi je tp kali ni jam 2.15pagi..mukin la kan..huhu..

0 Bisikan Asmara (::