Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, April 17, 2009

Omaigod! tak malu kew?

salam suma..nak kopi ke nak milo??akekeke hey korang..penah x korang menyaksikan aksi tarik2 rambut di kawasan awam.ala aksi2 yg mcm kat drama tv tuh yg berebut some1 ke..huhu lebeh kurang la.hishhh amat memalukan. sebenarnya semalam after aku ngn mucuk mencekikk yee mee kat foodcourt giant, kami g pasar mlm.shopink barang2 basahan kat dapur aku tuh.ehhh ada ke word barang basahan tuh.agagaga*ayat xbleh blah k. klu cikgu bm aku tgk sah lebam la pewutt aku kena cubit*. aku hanya bli sayur2, ikan dan ayam untuk stock seminggu. okeyy, back to the main story yeah..hehhe..masa kami dok usha2,belek2 mcm2 jualan kt situ.tetiba je aku terasa tubuh aku ditolak2, dihimpit2..haiiihh apahal ni..pastu tgk org2 yg lalulalang kt situ pun mcm dok elak2 dari sesuatu.apakah itu? argghhhh..i'm shock..adakah mataku yg cantik ni lihat benar2 berlaku?*cehh sempat mempoyo diri tu* yupp ianya benar2 berlaku. aksi tarik2 rambut oleh 2 girls yg disaksikan oleh puluhan manusia kat pasar mlm itu. xpenah sepanjang hayat aku ni melihat aksi2 seperti itu.pergaduhan antara lelaki tu aku pnh la tgk tp ini girls weyy.ayoyoo..sguh memalukan la..apahal sampai jd mcm tuh eh? klu iyepun korang marah, xpuas ati..xyahla sampai tarik2 rambut dikhalayak ramaikan.bawak2 la berbincang scr berhemah kan.bukannya bdk kecik masing2 dh besar kan..huhu..xmalu ke korang? dimana sifat malu korang tu ehh?pelik2..naseb bek la ada org tolong leraikan..klu x aku xtau la sampai bila diorang tu nk tarik2 rambut.haihhhh macam2 pl daaaa...

5 Bisikan Asmara (::

leadleedeea said...

saya~! (angkat tgn)...saya penah tgk org pompuan gado~!..hehehe..mmg syok..haha xdelaa..tp penah tgk laa..da 2 kali tgk pompuan gado..dua2 pasal rebut laki..huhu..

Anonymous said...

kihkih..yeker lead..pasal rebut laki jew.ish3x..xvoleyyy blahh..seram pun ada jgk tau..kan pe ida takut skali ngn ida tekena penangan derang.kan xtau psr mlm ruang tuh kecik je.huhu.mcm free show lak mlm tuh..hahaha.

syaida said...

kihkih..yeker lead..pasal rebut laki jew.ish3x..xvoleyyy blahh..seram pun ada jgk tau..kan pe ida takut skali ngn ida tekena penangan derang.kan xtau psr mlm ruang tuh kecik je.huhu.mcm free show lak mlm tuh..hahaha.

nizza-abira said...

Looorrr gitu sekali ek...
Ni mesti pasal jantan, hiihiii
Tp syok jgk kan sesekali dpt tgk :)

syaida said...

hye nizzaa..aah skali2 tgk syok jgk..muahahaha..mang kes jantan la kot.walaweiii xtahan laaa.hik2