Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, April 08, 2009

Macam2 halll..

2day is last day lesen memandu aku expired..finally aku dh xyah lekatkan P lg lepas ni sbb tempoh percubaan selama 2years dh tamat..hoho..*ceq suka laaa*..tp kan..tp kan..aku xg renew lg aa coz xde foto.ngatkan xyah foto bila renew lesen nih tp papa gtau kena foto 2keping..makanya terpaksalah aku mengagahkan diriku yg xsegagah mn pun wat relex lg..huhu..

Petang td, sampai sj papa kat umah aku pun mula mengingatkan papa utk g amik foto aku nti. papa ckp nti lepas maghrib baru gerak..masa kat kedai foto tuh tgk xramai org sgt..seb bekkkk klu tak jenuh la nk menunggu dh le perut ni berkeroncang dah..aku mintak papa tlg renewkan lesen aku sok..hhehe..mls aku nk g, msti ramai org kan.pastu kena Q panjang.xkosa ceq..bertuah punya wife kan..kihkih..thanz mucukk..emmmuaxxxxx..
lepas dah amik foto kami gerak p mcd..trasa nk mkn mcd lak..dh lama xmkn kt mcd..selesai sj menjamu selera kami trus balik memandangkan papa terpaksa p kem plak untuk settle kan keja2 papa...xdapat lah kami nk berfoya2 kat luar mlm nih..hehhehe..
owh yew..lupa lak nk story morry..semalam kan aku ada story nk g li contact lens..yeahh aku dh pun membelinya tp aku decide bli yg biasa jew no colourful2..sbb sblm ni penah jgk aku try yg colourful nih tp mata aku xleh nk trima aah..alergeik jd gatal2..xnak la aku cr penyakit kan..ermm papa pun lom blk lg..borin ler..nk ym xdpt lak..mang vongok la ym ni kejap dpt kejap x..hampehh jew...tsk:(
foto yg sblm kuar umah td;p

0 Bisikan Asmara (::