Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Monday, April 06, 2009

Alahai gaji...

Slalunya 6hb every month duit hasil titik peluh aku sudah ada kt dlm akaun aku..tp kali ni xtau ler apa ke hal lak problemnya menyebabkan $$ dlm akaun aku still xbrubah2 lg..huhu..jari jemariku ini udah ngak sabar2 lg mau membuat pelaburann di shopink complex area pulau mutiara nih...hehhhe..mcm2 planning dh berlegar2 di ruang kotak minda aku.. Alahai...xsabarnya aku..klu la esok pun lom trima lagi mau hangen jgk aku.owhh boss ku yg bek hati,cepat2 lah ek pay salary utk pekerjamu yg maha rajin ni..bila time $$ ngak ada depan mata,musti mood pun ngakk adakan..rasa xceria je hidup..wahhhh kemain lg..*tp aku bkn mata duitan;p* kupujuk hatiku ini utk bersbar sekejap..mukin esok dptlah aku menjejakkan kaki ke shopink complex itu..hahhaa.. okey la..mau zzzzzzzzzzzz dulu...mata dh letih sgt ni...

2 Bisikan Asmara (::

LoVEaQshA said...

Ala ciannyer dia..
xper lau dkt leh zura blnje ieda dlu,hhehe..
sbr erk mn thu dpt arinie..

Mrs.Syaida said...

ZURA..YEKER NK BANJE NIH..WUGINYA DOK JAUH KLU X LEH MERASA ZURA BANJE..HEHEHHE.