Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Saturday, May 21, 2011

Wajah Yang Bisa Buat kutersenyum Kembali

Assalammualaikum w.b.t


Kalau aku sedih ke bosan ke, bila tengok wajah ni pasti aku akan tersenyum kembali. Walau tengah marah sekalipun, pasti marah akan hilang. Yang ada hanya senyuman dibibir. Wajah cukup membuatkan hatiku bahagia. Itulah wajah permata hatiku. Dah pandai buat macam-macam aksi dah sekarang ni. Semuanya bisa mencuit hatiku. Foto pertama diambil pagi semalam ketika Amanie baru bangun tidur. Tengok ja mama dok ready nak ambil foto dia wat senyum kambing begitu. Hahaha..lucuu..Foto kedua lak diambil petang semalam, ketika mama dan papa baru balik keja. Papa yang ambil foto tu. Masa tu Amanie dok bz menyepahkan rumah. Papa dok pulun panggil dia. Last2 bila dia tengok, dia buat muka best macam tu..Aduii sungguh terhibur dengan keletah anakku ini.. Asal boring kat tempat keja, terus mama akan buka galeri kat hanset,terus tengok foto Amanie..Serta merta ceria kembali..Kaulah ilhamku dan sumber inspirasiku..hahaha marah papa ni sebab tempat dia dah ada orang lain yang ambil alih..kuikuikui


0 Bisikan Asmara (::