Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, May 27, 2011

Bebel Pagi

Assalammualaikum w.b.t

Haiiilaaa..mengeluh panjang nampak. Erm orang tua-tua cakap tak baik mengeluh-mengeluh ni.. Takde apa sebenarnya. Cuma nak kabar je, sedang mood nak update blog dah kembali, pc pulak dah buat hal. So, dua tiga empat hari jugaklah blog menyepi. Hihihi..macam la kisah yang nak diupdate tu meletoppp sangat..Tak kisahla kan meletop ka, bantat ke apa..yang penting boleh melepaskan gian menulis apa saja kat blog ni.. Menulis kat blog ni, satu terapi jugak tau. terapi dikala bosan, sedih, happy pun boleh. Pendek or panjang kata semua pun boleh lah. Jangan dok bebel pasal isu sensitif sudah la. Kang tak pasal-pasal kena saman lak. Sekarang ni, tak puas hati ja, samannnn.....Betol tak?? Hihihi...Yang pastinya bukan musykil lagi yer, hakak suka menulis kat blog..k bye jumpa lagi...hehehhee

0 Bisikan Asmara (::