Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, May 20, 2011

Aku yang addict

Assalammualaikum w.b.t


Parah ni sampai addict2 kan. Ha mau tau la. Sekarang ni tengah addict ngan drama kat TV3 petang2 tu. 'Nora Elena'. Setiap petang pasti aku tak melepaskan peluang la nak tengok cerita tu. time tu jugak Amanie pun pasti suka sebab mama dia bagi kebebasan untuk dia buat apa saja janji jangan kacau mama sudeyy..hahahaha..Bermaharajalela la anak dara aku. Panjat sana panjat sini,  tak ada sapa nak p tangkap dia lagi. Pastu tolong mengemas untuk mama dia.Ambik habuan la mama yer nanti. Sekarang ni kalau nak p pasar malam after drama ni baru nak p. tak mau p awal2 sebab takut telepas cerita ni. Aduii haru sungguh laaa..hahaha

Cerita ni mula-mula tu aku cam tak berapa layan la sangat tapi still tengok la sebab ada Aaron Aziz kan. Bila dah hari-hari layan macam best la plak tu pasai sampai teraddict ni. Bila cerita ni habis, Amanie pun dah ngantuk trus bagi dia tido dulu sekejap. Masa ni la aku laju-laju p siapkan dinner untuk si suami. Kena laju-laju kang slow2 Amanie bangun tak jadi kejanya. Kawan-kawan aku cakap cerita Nora Elena tu diadaptasikan dari sebuah novel. Ye ker? Aku tak tau pulak sebab aku ni bukan hantu novel..huhu..Menarik jugak yer tajuk novel ni..


korang addict tak ngan cerita ni?huhu..

0 Bisikan Asmara (::