Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, May 20, 2011

Takde Kerja Sungguh

Assalammualaikum w.b.t

Nampak tak nombor 0000 tu. 2 hari lepas aku dapat panggilan dari nombor. Bila henfon berbunyi tengok ada calling masuk tapi nombor cam pelik je.was-was jugak nak jawab tapi jari ni tekan jugak button accept call. Aku diam je tak terus 'hello'..Suasana pun sunyi ja, pastu aku dengar suara kat sebelah sana 'hello' suara lelaki. Terus aku tanya nak cakap dengan sapa. Terus diam plak..Pastu putuskan talian. Peliknya.malamnya dapat panggilan lagi dari privet nombor plak. tapi bila accept call tak da orang yang becakap.. Gangguan betol la. Terus bagitau abang. Abang tak bagi aku jawab lagi panggilan dari nombor-nombor yang pelik macam tu. Takde keja sungguh la kan si pemanggil tu..Huhuhuhu...

0 Bisikan Asmara (::