Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Thursday, May 19, 2011

Multivitamin Untuk Amanie

Assalammualaikum w.b.t

Sejak akhir-akhir ni, mama tengok Amanie macam kurang excited nak makan. Especially bubur nasi. Bila mama nak suapkan ja Amanie tutup rapat-rapat mulut dia. Macam-macam dah mama taruk kat dalam bubur tu kasi sedap sket kan. Mama letak ayam, daging, udang, carot, bayam, kentang, tapi Amanie tetap tak mau makan jugak. Susah hati mama bila Amanie tak mau makan. Mama bimbang Amanie tak dapat khasiat-khasiat yang diperlukan ja. Amanie sekarang ni sedang membesar dan perlukan banyak khasiat. Ummi sally pun bagitau mama, Amanie tak mau makan nasi. Nasib la makanan lain Amanie tak tolak. Kalau tolak lagi la pening mama mikir nak bagi Amanie makan apa. Untuk menggantikan nasi mama bagi la Amanie makan buah-buahan, roti, biskut dan kuih-muih. Sekadar bagi Amanie merasa.

Walaupun Amanie makan makanan sampingan tu, mama tetap nak Amanie makan bubur nasi. Kejap perut orang tua-tua kata kalau makan nasi. Jadi baru-baru ni mama try la beli multivitamin Appeton Lysine Syrup. Bau dia best, rasa pun best jugak. perisa orange. Dulu masa Amanie baru lahir pun doktor request mama belikan Amanie Syrup Appeton tapi yang infan la. Multivitamin ni fungsinya untuk menambahkan selera makan, mengekalkan kesihatan dan mencegah kekurangan vitamin. Semalam, masa mama p ambik Amanie kat rumah Ummi Sally, ummi bagitau yang Amanie dah mau makan bubur nasi. Alhamdulillah..lega mama dengar.. Mama tak suka tau kalau Amanie tak makan nasi nanti Amanie kurus, tak mau tak mau sayangggg..mama nak Amanie yang ketul-ketul ok sayang..weewee:)

Mama yang dah gemuk.uhuhuk

Syrup appeton Lysine utk Amanieku


0 Bisikan Asmara (::