Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, April 19, 2013

INFO MENGENAI FER WHITE


FER WHITE adalah produk baru keluaran FEREENA BEAUTY


Produk ni sekali pandang macam sama dengan AURAWHITE kan..Tetapi sebenarnya kandungan produk FER WHITE dengan AURAWHITE adalah tidak sama. Harga produk FERWHITE jauh lebih murah memandangkan pengasas produk ini mempunyai kilang sendiri yang tidak perlu melibatkan orang tengah. Yang penting harganya memang mampu milik oleh semua golongan...


Kenapa wanita perlu FER'WHITE selain dari utk kecantikan?

Wanita sekarang banyak yang berkerjaya...dari pagi memandu di awal hari,ke office dan petang hari pulang kerja dengan traffic yang sibuk, hiruk-pikuk pelbagai kenderaan, bebanan tempat kerja, sampai dirumah dengan anak-anak perlu dijaga dan dibelai, menyediakan makanan, menyediakan persiapan dan tak LUPA pula si suami yang dahagakan belaian tapi isteri sudah hilang energy dan keinginan .....tambah-tambah dengan berat badan yg berlebihan, berat tanggungjawab di tempat kerja, ahkhirnya kewajiban terhadap kehendak suami diletakkan di belakang dulu.....


Masalah utama adalah tiada tenaga......tak larat nak melayan. Dalam lain istilah,tiada mood....dan sebagainya...akhirnya banyak masalah yang timbul...
Apa yg FER'WHITE boleh bantu anda wanita yang kekurangan tenaga? 
Ya....selain anda ambil di sebelah pagi anda juga perlu ambil FER'WHITE di sebelah malam sebelum tidur....untuk kecantikan anda boleh dapatkan kesan....tapi di sebaliknya apa YG FER'WHITE boleh bantu anda?..........
Yes....jawapannya adalah tenaga segera akan anda perolehi apabila anda minum secawan FER'WHITE .....jadi...... GONCANG Jgn tak GONCANG ......shake sepuasnya dengan FER'WHITE ....



Ferwhite Dikawal Selia Dibawah Akta Makanan KKM


FER'WHITE tahan untuk sebulan...Minum 2 scoop 2 kali sehari..Jika anda hanya consume 2 scoop,1 kali sehari anda boleh jimat 1 jar sehingga 2 bulan..Terpulang kepada bajet masing-masing. Ambil ketika perut kosong.

sekali rasa pasti nak lagi rasanya yg sedap berperisa strawbery..baunya yg wangi kesannya sangat efektif tunggu apa lagi..

cepat-cepat sementara stok masih ada.. Harga yang ditawarkan pun berpatutan ok... 

Harga 1 jar + Free Shaker Free postageFree 6 Gifthanya RM95 (sm) ; RM105 (ss) ok.... Berbaloi & murahhhhh kan heheh... 

SMS 014-7453667 untuk order/pertanyaan

Kandungan : 
  • L-GLUTATHIONE :

Bertindak sebagai anti oksida yang dapat mencerahkan warna Kulit,gluthathionen memang umur lam hati manusia cuma bezanya tinggi dan rendah sahaja. juga agen imunisasi dan detoksi.
  • KOLAGEN :
Membina sel-sel baru,menguatkan ikatan sel kulit,yang membolehkan kulit jadi tegang,cerah dan cantik. mengelakan kulit dari kedut dengan pantas.
  • HYRALONIC ACID (HA) :
Penting untuk sendi, kulit, mata, gusi, rambut. HA pun sudah ujud sejak penciptaan ADAM didalam DIRI manusia, semakin tua HA akan semakin Kurang. FUNGSI HA melembabkan kulit, kulit elastic, pembentukan kolegen, meningkat kolegen, menghilangkan garis halus, metabolisma badan.
  • ACAIBERRY :
Anti oksidan, slimming, mampu melawan radikal bebas, AWET MUDA.
  • L-CARNITINE :
Anti oksidan, membaiki sel badan dengan pantas.
  • DEXTROSE ANDYROUS :
Anti penuaan.
  • ACID FOLIC :
Ko enzyme dalam sintesis DNA dan RNA. Penting untuk pecahan dan sel penyalinan kulit.
  • MALIC ACID :
Menentang jangkitan kuman dan bakteria dan mikro organisms dalam FER'WHITE.
  • STRAWBERRY :
Anti oksidan, merawat kulit, menegangkan kulit, dan kelembapan kulit.
  • L-TAURINE :
Anti oksidan dan membaiki sel sel badan.
  • APPLE STEM CELL :
Membantu melambatkan proses penuaan, membaiki sel-sel kulit, kulit menjadi tegang dengan amalan pengambilannya.
  • EKSTRAK MANGGIS :
Membantu merawat kulit dan menyembuhkan jerawat, menjadikan kulit lebih cantik.
  • DSM RDA vitamin mix :
Vit A - Kulit jerawat dan kulit keping.
Vit B - menjaga sistem pengahadaman,serap. nutrients, jaga saraf.
Vit C - PEMBENTUKAN dan memelihara kolegen.
Vit D - Membantu menyerap kalsium.
Vit E - Membantu Kulit kelihatan Muda, membantutkan penuaan akibat radikal bebas.
Vit K - Memelihara sel dalam badan supaya kekal sihat.

Jelas gitu kan ? Hehe. 15 bahan terbaik ada dalam FER'WHITE tauuuuu. Rugi tak mencuba sekarang ;

0 Bisikan Asmara (::