Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Tuesday, April 02, 2013

Bersukaria Bersama Keluarga

Minggu lepas en suami ajak ke Taiping.Saja katanya nak bawa anak-anak ke zoo taiping.Dah lama tak bawa Amanie jalan-jalan.Mulanya ingatkan cik suami melawak.Ak pun x kemas apapun buat relax jalah ngadap lappy dok ambil order customer aura white dan adha skincare.Bila abg balik dari kedai dia tanya kenapa tak siap lagi.huhu..Barulah terkedek-kedek packing baju suma.

Kami ke sana pada hari sabtu.P rumah kawan abg si Rashid.Menumpang tido dirumahnya.Awalnya nak tido di hotel tp si Rashid ia-ia ajak ke rumahnya.

Keesokkan harinya kami pun bergerak lah ke zoo berkenaan..Jom tengok gambar kami.hehe..

















Ermmm..malas pulak aku nak ambil gambar-gambar binatang..huhu...
posted from Bloggeroid

0 Bisikan Asmara (::