Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Saturday, April 13, 2013

A-dha Super Awesomeee Product :)



JOM sama2 try A-Dha product yang super awesomeeeeeee ni... why SUPERRRRRRR awesome???? read this;

♥ anda x perlu pakai make-up tebal2...cukup dgn krim siang,muka akan nampak fresh n segar sampai ke petang atau malam
♥ dah x payah nk bwk compact/loose powder dlm beg dan x payah masuk toilet selalu time dating sbb nk touch up muka sbbnye bila dah pkai adha (especially whole set) mmg kita x nk pakai and malas nk make up pun. Yela dulu make up sbb nk tutup cela wajah. Skrg wajah dah licin gebu flawless nk pkai make up watpe..nk tutup apa lg kan..hihi
♥ menyenangkn hidup dan tak melecehkan..yela klo kuar pg blk mlm confirm kena solat kt mall..haaa bila pkai adha uolls dah x payah nk guna make up remover/tisu basah/baby oil/olive oil segala utk buang make up 4 prayer
♥ part ni favourite tin..hihi yelaaa kita pkai handbag kecik je mana muat nk taruk sume.. now yang perlu dibawa dalam make-up box hanyalah eyeshadow,eyeliner,eyebrow,mascara,lip gloss *hebatttt*
♥ confident level automatik tinggi even x pkai concealer/foundation/bedak sbb kulit dah flawless glowing dan cerah secara semulajadi
♥ kulit kita akan lebih bebas bernafas dan sihat sejahtera.. sbb ape? Sbb x byk chemical kt muka n liang roma/kulit muka tidak ditutup oleh segala concealer/bedak foundation..klo x lemas kulit kita uolls..skrg fresh je clean n clear..hik
♥ dan yg plg penting,dgn ADHA kulit lebih LICIN, BEBAS JERAWAT, CERAH, MULUS, GEBUUUS GEBASSS, KESAN PARUT PUDAR, TONA KULIT SEKATA (xde la bertompok kt situ bertompok kt sini) WHITEHEAD N BLACKHEAD HILANG.. say GOODBYE to skin problems/dull skin..babai kulit kusam babai parut2 babai tompok2 hitam babaiiiii… haiii2 kulit putih cantik berseri ;)

 ♥ SMS 014-7453667 untuk order/pertanyaan


0 Bisikan Asmara (::