Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, May 01, 2009

01 Mei 2009..Selamat Hari Pekerja

Salam..terlambat update plak..Selamat Hari Pekerja buat
semua pekerja2 di luar sana.Selamat bercuti-cuti dan berfoya-foya..
yeahhh....
Arini pepagi lg dh bangun+mandi+siap2 sbbnya nk ke market..stok kat dapur tu dh kehabisan sudah makanya terpaksalah memborong kt market plakkan..xlarat ler mau mkn xluar slalu.skali skala ok ler maunya slalu bankrup la alamatnya.
so blk je dr market, mula la kje2 aku..aikk rupanya aku xbercoti jgk yew..masih perlu membuat keje2 umah gituuu..bermulalah keje aku mengemas umah..bila dh settle sudah kena masuk ke dapur lak..mau memasak lak..berhempas pulas aku kt dapur menyediakan hidangan tgahari aku & papa. papa lak tolong2 kemas umh je td.bab masuk dapur ni dia agk pemalas sket..klu tlg curi2 mkn apa yg aku masak tu adalah..ermmm...bila xtvt memasak pun selesai sudah, akupun relax2 la kejap sambil on ym..eh2 nizza ada la..borak2 ngn dia kejap..papa tgh tdo..bila masanya dia tertdo xtau la..td elok2 je dok layan tv citer hindustan..voley gitu..ermm borin aah xde menda nk buat sgt arini.nak blk kg pun macam xberbaloi je.1da jepun cuti.sok aku keje plak half day..huhu...k lah mau tdo dulu;p

2 Bisikan Asmara (::

ira82 said...

Askum….thanks yea view my blogged & change link yea…
Sorry lambat reply sebab anak admit ward ari 2…
tapi alhamdulillah dah sehat sepenuhnya...
Anyway salam perkenalan dari ira…daa…

nizza-abira said...

hihihi...
lepas ym dgn ida, niza layankan drama matahari & cinta untuk ain kat tv3 online sambil2 buat bunga tu... hilang skit rasa boring tu...=P