Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Sunday, May 24, 2009

Tag from kakcik

skang mari layan tag dr kakcik lak..kakcik ni ha aku dh wat task yg ko bagi ke aku...layannnnnnzzzzzzzzz Nama Timangan anda: >>kandaku : mama @kadang2 panggil sayang jua >>familyku : syeeda @ kaksyeeda >>family in law : ieda @kak ieda >>my frenz : ieda @ syeeda @ along (intan jew panggil cmtu xtau napa mayb sbb aku ank sulung kot) Anda seorang yang: >>friendly >>suka senyum >>suka gelak >>sensitip sangat (ngn papa & org2 tersayang sajork, klu diaorang tinggikan suara akn terasa sgt2, sampai leh nangis2 lagitue..menusuk kejantung2 hati suma lah..sob2..xmau marah2 eh) >>kdg2 serius (pecaya atau tak, sampai ramai jgk lah kawan2 yg baru kenal kata aku sombong disebabkan keseriusan aku tuh... padahal takkk, aku baikkk sgttt..xcaya kenallah dulu..hehehhe) >>seorang yg agak kasar (tp papa tetap sayangkan..lalalala;p) >>kadang2 pemalu jgk (hahhaa..gataiii) >>manja auwww ( ngan papa sajork jua) Insan teristimewa??Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda: >>papa ^^xtau mcm mn nk describe betapa specialnya papa dimataku..yg pasti jika papa tiada maka akn terasa sunyi sgt & terasa hidup tiada maknanya lg &..papa umpama nafasku & nyawaku..love u papa dunia akhirat^^ >>mak & ayah^^pengorbanan & kasih syg mereka xterbalas olehku..sygggg sgt mak & ayah..klu boleh aku nk beri kesenangan pada mereka berdua xnak mereka susah2 mcm dedulu lg..insyallah^^ >>familyku^^sbb diorang xpenah sekali2 membenciku, owes bg sokongan & dorongan dlm apa jua yg aku lakukan..hampa suma terbaekkkkkkkk..aku syg hampa sumaa^^ >>all my frenz^^dpt tukar2 pandangan & bergosip2(aikk mcm kakcik la plak..akekeke), pastu dpt ilangkan kesedihan bila becerita pd diorang...thanz sudi jd kwn aku^^ Lagu kesukaan anda: >>suma yg sedap disantap halwa telinga Makanan kesukaan anda: >>suma suka..tambah2 suka if mak yg masak ;p Warna kesukaan anda: >>pink >>black >>purple >>green >>oren Tiga benda mesti ada dlm beg anda: >>purse >>hset >>compact powder (xcely mcm2 adaaaa, tp nk 3jew kan..hahahha) Kali terakhir masa anda menangis & kenapa: >>mlm jumaat lepas (sbb papa wat xtau..asyik temankan kawan dia jerkk men ps2..nyampah.sob2..*aaa kan dh ckp sensitip sgt ngn org2 tersayang sajork kan...nk attention benornya..kuikui..bkn ngada2 tau,ala klu ngada2 pun bior larr bkn org len suamiku jua*) fuhh dh siap pun..mcm biasa xnak lah tag sapa2..hiks..

0 Bisikan Asmara (::