Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, May 22, 2009

update sketttt!!

Hey alls.. nk citer sket nih.start semalam till tomorrow tgl aku sorg diri di ofis kerana Suba & cheok dh g KL for meeting..hoyeyyyyy...ini ofis aku yg punya..kihkih..mlm semalam jgk aku sendirian di umh coz kandaku ke sp amik brg tuk majlis apa tah..huhu..sunyiiii daa. around 11pm cenggitu, papa kol gtau member dia (hamdan) nk dtg tumpang tdo kt umh mlm tuh..member kg papa.. 2day lak..sperti biasa bangun pagi bersiap g keja lakan..opppss lupa nk citer..opismate aku, namanya su dg resign. tp dia kt HQ KL..bukanlah citer su resign tu yg nk aku ketengahkan ni..tp apa yg nk aku tekankan di sini ialah, keja aku bertambah2 bertimbun la sejak ketiadaan su..yelahh skang ni suma keja2 su tu sukasuki org KL je lemparkan kat aku..uhhh meleleyyyyyyy aku mau siapkan keja2 aku tuh..Kul 5pm, time aku blk keja.terasa kejap je masa berlalu..xsedarpun dh masanya aku balik umh.. sebelum balik umah aku call papa tanya kawan dia dh blk lom? rupanya mlm ni pun tdo lg kat umah kami..lahaiii apa la aku mau masak utk dinner mlm ni..fenin aku mikir ni..lastly aku mau masak kari kapla ikan la.agagagaga*xtaula menjadi ke tak kali ni,hiks...hentam ajalah* ermm masa aku dok menaip citer ni, aku dh lama dh siap masak memasak kt dapur tu ha.skang ni dok ilex2 sambil2 jari jemari menaip kt kisah2ku, sambil2 telinga mendengar news kat tv3;p that's all je lah kisah di hari ini....<"v">

1 Bisikan Asmara (::

nizza-abira said...

hai ida!
hepi weekend ye...
meh anta skit kari kpala ikan tu ;)