Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, May 15, 2009

Kusut + Serabut

makin ari makin tension aku with my job..dh xhappy dh keja sini. keja n environment okie cuma..cumaa..bos yg selama ni aku xpenah lg bertetang mata ngn dia*xnah jmpa sbb bos kt hq kl..aku lak keja kt branch penang ni ha* terlalu cerewet..ye arr post aku as admin tp jgn xtau marketing pun aku nk kena wat juga..kusut aah mcm ni. segala mak nenek report nak kena wat. then2 report2 tuh must send to my bos through email..must tell him how call i was made?what customer? how market survey that i've done?must make 25calls perday..macam2 lg la..fenin den tau..xtertaip lah task haku tuh. bila hati dh xhappy ngn sesuatu tu, fhm2 je aar..msti xde mood kan nk wat ia..fikiran asyik tepikir je to find other job..nk resign, lom ada apa2 offer lg..so camna..huhu..serabutnya aku rasa di saat ni..klu aku xder apa2 komitmen mang aku trus resign je tanpa fikir panjang lebar..tp problem skang ni terlalu byk komitmen aku..xleh la aku nk lepas tgn cenggitu je..xkan suma nk letak atas kepala bahu papa..*dh la papa kurus kang betambah2 kurus lak ia, siannn..*nak xnak terpaksa la aku besabar n teruskan bekerja di situ..sobsob

0 Bisikan Asmara (::