Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Tuesday, November 24, 2009

Mood aku

Sekarang ni aku selalu je letih2. Mungkin sebab aku xde selera nak makan kot. MAkan pun sikit2 jew. Pastu lapar balik. Tekak rasa pahit sangat, macam time demam tu. Nasi langsung x leh makan. Rasa meremang jew tekak aku nih bila tengok nasi. Tapi nasib baik la aku x pening2 atau muntah2 cam pengalaman kawan2 aku tu. Kalau tak mesti lagi letih kan. Sejak aku peknen ni, abang banyak berubah..abang banyak membantu aku dalam menguruskan hal rumahtangga.kadang-kadang aku xyah wat apapun, suma abang yang buat. Aritu aku balik keja, tengok umah dah kemas teratur baik punya..Pastu bila aku nk g amik kain2 kotor nk cuci, upanya abang dah siap cuci dah. Terharu aku.. Sian jugak aku kat abang. Walaupun aku letih, tapi aku tetap gagahkan diri wat keja2 yg agak ringan. Taknak lah nyusahkan abang sangat, aku tau abang pun mesti letih jugak, ngan keja ofis lagi kan. Bila la nk leh makan cm dulu2 ni.hehe..asyik ngat makan je..tah pape..tp kira ok lah, aku xder la alah teruk2 sgt. Alhamdulillah. Tp apa yg pasti, aku amat truja skali ngan pengalaman2 yg xpenah aku rasa ni;)

1 Bisikan Asmara (::

alyyani said...

mmg sepanjang pregnant ni ida akan ade mood swing. so suami kena banyak support. 1st trimester ni mmg selera makan tak menentu. masuk 2nd baru la selera tu bertambah2..