Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, November 11, 2009

Rawatan Kesuburan 2

10 Nov 2009:
Aku temankan abg pegi GH Pulau Pinang. Awal-awal pagi dah bangun siap-siap. Risau terlambat lak nanti. Pagi-pagi bukan tak tau, kenderaan banyak. That day abang kena antar dia punya sperm kat Patology Depart. 10minit jam 8pagi kitaorang dah sampai.nasib baik la kan sebab menda alah tu kena antar pada jam 8pagi. Takde la lama kitaorang kat sana, just antarkan ajer pastu dah leh balik. Resultnyer maybe akan dapat tau masa next appointment aku ngan dokter nanti. Next appointment bulan 12 nanti. Tapi sekarang ni aku susah ati betol la. Ujian darah belom buat lagi, ujian xray pun belum buat lagi. Dok tunggu cik *P* datang, bila dia dah datang baru la boleh wat ujian-ujian tu suma. Risaunya takut kena postpon appointment tu. Memang lambat jugak la nampak gayanya. Apapun harap-harap Allah permudahkan segala urusan aku dan suami.

2 Bisikan Asmara (::

Wife to Firdaus Ghazali said...

syaida....hope sumanya berjalan lancar okae ;p...byk2 sabar ye syaida...kita sdg diuji...

nizza-abira said...

niza doakan segala urusan ida & asben dipermudahkan hendaknya. byk2sabar ye