Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Saturday, December 05, 2009

keadaan aku diwaktu ini

Sejak akhir-akhir ni aku selalu jew:- *malas.malas nak masak,malas nk g keja.malas nak buat apa2 jelah *selalu jer ngantuk. asal ada kt umah jer mang aku xlepaskan peluang utk tdo la.kat tempat keja asal break time je,cepat2 mkn pastu tdo kejap. sebelum ni xnah aku tdo kat ofis time rehat. *selalu lapar.tp bila makan xabis pun.akibatnya aku jadi letih sgt.macam mana tuh abang pun xdapat nak nolong *alhamdulillah setakat ni aku xder la ngidam yg bukan2. *tekak aku selalu je rasa loya2 tp x uwek2. tp kan khamis baru2 ni pas balik keja, aku rest kejap pastu g bilik air nk mandi.tetiba je aku teruwek2.fuh seksaaaa..pahit2.. abang masa ni xder sbb dia g men bola.aduyaiiii teruk eh bila uwek2..hope pasni xjadi lagi *skang ni aku xder selera nk makan nasi. kadang2 paksa jugak makan sebab rasa badan cam lemah2 jer.tp xleh masuk banyak *selalu sakit2 badan.lenguh2 gitu.. *perut aku pun dh nampak muncit sket skang nih;) tiap2 malam abang mesti usap2 perut aku sambil dok ckp2 ngn baby.kelakar jew rasa..

3 Bisikan Asmara (::

alyyani said...

ala sian nye. 1st trimester ni mmg macam2. kejap nak makan tu, tp bila da ade depan mata tak abis lak. nasi, mmg tolak tepi. pening loya mmg jadi rutin. kalau sampai muntah tu dugaan sikit. saba ye. yang penting jaga diri, jaga makan..

hubby da mula cakap dgn baby? so sweet..

Wife to Firdaus Ghazali said...

besh apa syaida dapat jgk alami alam peknan...azie pun nak juga....waaaaaaa...

illa said...

cian dier...xper la eh sabar je...nnt lelama ok kot..