Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, November 04, 2009

Tok Wan & kakak Sepupuku

Petang semalam, mak aku call..nasib baik aku dh pun sampai kt kuaters. bolehla borak panjang klu aku masih drive xdapatlah nak borak lama2. mak aku bagitau, tok wan aku sakit pulak dan admit sekali lagi kat HSB Alor Setar.. kesian tok wan, rasanya dah dekat sebulan dah dia sakit. harap-harap tok wan aku cepat-cepatlah sihat..katanya jika keadaan tok wan masih tak berubah, doktor akan transfer dia ke Hosp Pulau Pinang lak.. lepas tu mak aku bagitau, kakak sepupu aku dah pregnen.aku macam hahhhhh!!! bukan tekejut apa, kakak sepupu aku tuh dah 10 tahun kawin..tup2 rezeki dia di tahun ni. alhamdulillah aku turut happy untuk dia.sumpah skit pun aku xder perasaan cemburu. jika tidak sebelum2 ni, klu aku dapat tahu sapa2 yg aku kenal pregnen,aku ada rasa sedikit cemburu.itu normal kan bagi orang2 yg macam aku ni yang masih menanti.kenapa perasaan cemburu tu dah x ada eh? mukin aku dah boleh terima kot keadaan ni.harap begitulah. itulah kan janji Allah adalah pasti..Harus bersangka baik dengan DIA..Usaha yang diiringi dengan doa serta tawakal pasti akan memberikan sesuatu yang manis buat kita. Tahniah kak, kesabaran dan ketabahan selama 10tahun lalu telah memberikan kemanisan & kepuasan yang tak mampu diucapkan dengan kata-kata..Ida happy untuk akk..

0 Bisikan Asmara (::