Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Saturday, August 23, 2008

::Bola! Bola ! Bola! ::

tgk je pada title tuh sure kan aku nk citer pasal bola..hehhe..yelahkan xkan title mcm tu nk citer pasal makanan lak..huhu...ermm arini aku pulun masak utk mkn mlm awal sbb nk mkn awal kan..nti leh la aku pulun tgk bola lak..Kedah vs Selangor tuk merebut Piala Malaysia..mang aku nti2kan lah mau tgk game ni..mesti sengitkan..yelahkan kedahkan negeri kelahiran aku yg pantang kalah semestinya aku xkan lepaskan peluang menonton..cewahhhh...jgn nyampah enhh...abg pun sama jgk..dr jam 8pm lg kami dh tecogok dh kt depan tv tu...abg siap stanby ngn kacang goreng cap nanyin..tul ke ejaan aku tuh..arr blasah jelah betol xbetol..aku suh abg likan kuaci tp dia xnak li dia ckp muka dh nek jerawat sana sini ada ati nk mkn kuaci lg..huhu..sampai ati menyekat slera isterimu ini..kacang pun sama jgk cik abg oooiiii.. separuh masa pertama mang game bestt la..tp cm leceh je aku tgk padang kt stadium bukit jalil tu..rumput tekopak sana sini..adeiii apa nih..time ni kedah byk bertahan jer..tp selangor lak asyik menyerang waahhhh takutnya weiii..dh byk kali cubaan jgk la selangor ni cuba tp tersasar kan..n akhirnya dpt jgk msuk weyyy..aduh2 selangor mendahului kedah kesayangnan aku 1-0..mcm mn nih..sambil tgk mulut aku xhenti2 dok kritik itu kritik ini..abg senyum je..hehehhe....last skali abg kata kt aku..apa la syg ni bising je..payah2 sgt syg jelah p msuk men..wahh statement itu...xper abg, syg mang mcm nikan..klu syg xder abg msti xsyok nyer tgk sorg2.. alamak semangat aku cm luntur je time nih tau..ermm bangun g buat kopi la tuk aku n abg..pastukan kedah mengubat kekecewaan aku ngn menyumbat 3 gol berturut2...aku pe lg wey dok jerit2 la mcm klakar je pikir2 blk..umh kami yg sentiasa berdua sunyi sepi ni rasa cm 10 org je mlm ni..hahaa...seb bek jiran sebelah lik kg..klu tak maunya anak dia xdpt tdo mendegar sorakan maut aku ngn abg..tp selangor dpt jg merapatkan kedudukan dengan menjaringkan 1 lg gol..jd 3-2 lakan..separuh masa ke2 lak selangor yg byk menguasai game..asyik menyerang je.tp yg penting kedah menang weyyy....yesss yesss...cayalah kedahh..ermm mcm pengulas sukan lak...wakakkaka...tu je nk citer kali nih..kihkih..ok chow dulu...

0 Bisikan Asmara (::