Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Wednesday, August 27, 2008

2Hari Tanpa Abg...Huuhuhuk

ermm dh 2 hari aku dok umh sensorg tau..dr 26 - 27 Ogos 2008 coz abg ada seminar kt Kem Bt Fringgi..dekat je pun kan..tp tu arr abg xdpt blk tdo kt umh tepaksa la aku dok sesorg kt umh memalam..amat2 bosan sekali okey..asal blk je keje, abg xder..sunyinyerr..xtau nk wat apa lah..tv pun dah xlarat nk tgk dh..nk masak pun mcm mls jerk..yelah aku sorg je nk mkn kan..klu de abg semangat la nk masak..aiyokkk..amat2 rindu kt abg lorr..ni baru 2hari je mcm mn klu sebulan ke 3 bulan ke..lg haru kan..mcm mn abg nk g kursus ni..seb bek la dlm thn ni abg xyah g kursus lg tp rasanya next year mukin abg akn kena g kursus jgk. Tghari abg dtg kt ofis aku..nk amik borg2 yg aku apply keje kan..abg yg tlg poskan utk aku..jmpa abg masa tu jelah..pastu xjmpa dh sbb abg trus g kem Bt Fringgi..huhu..rindunya kt abg..ptg td after aku blk keje abg ada la msg tya dh sampai umh lom?,dh mkn lom?,..dh mndi ke?..huhu macam adik dia lak nk tya2 gtu kan..tp aku suka...hehehhe..coz tu tandanya abg still ingat kt aku..still take care kt aku kannn..kihkih...pastu aku dok tgu jgk kot2 abg nk call aku ke mlm nti kan..tgu pya tgu xcall2 pun..msg pun takk..dh jam 11pm dh ni..akupun dh ngantok dh ni.. ermm..sedih2 abg xcall pun..prasaan aku ni dh mula la pkir bukan2 kan..xtau napa..xbaik tau aku berprasaan mcm tu kt abg..tp jam 12pm++ cm tu fon aku berbunyi..yes yes akhirnya abg call jgk..abg gtau dia baru je abis keje td..sian abg..maaf ye tersalah sanka lak kt abg..pas borak2 jap ngn abg..kami pun akhirilah perbualan kami..hehhe..akupun off tv n lampu...masa abg xder ni aku tdo kt ruang tamu je kt depan tv..hehhehe...takut sket nk tdo lm blk sorg2..tp lampu kt bhgn tgh tu aku onn je sampai pagi..biasalah kan dok sorg2..hehehhehe..faham2 jelah..hukhuk..then akupun trus tdo..

0 Bisikan Asmara (::