Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Thursday, August 26, 2010

Cucuk Amanie

Assalamualaikum w.b.t
Pagi2 lagi dah kejutkan Amanie. Tak sampai hati sebenarnya nak kejutkan amanie pagi2 ni, sebab mama tengok asyik sangat Amanie tido. Tapi terpaksa la juga dikejutkan sbb Amanie nak kena cucuk untuk 3 buln hari ni. Kesian anak mama yer nak dapat sakit pulak..Tak pe sayang, sikit ja pun. Bulan lepas lagi sakit kan sebab dapat dua dos lagi. sayang okey2 ja kan.. No 3, nombor giliran Amanie...sebelum cucuk kita timbang dulu. Berat Amanie dah 3.7kg...walaupun sket ja naiknya dari masa kita check-up kt hospital minggu lepas (3.4kg), kira ok la tu naik jugak daripada turun kan ;) Amanie relax ja, takde nak meragam pagi ni. Mama suruh papa yg pegang Amanie masa nak cucuk Amanie tuh..ermm boleh plak papa p tunggu ja kat luar. takut la tuee...hihi..Masa cucuk tu Amanie menangis jugak la. Tapi kejap ja, pastu boleh Amanie sambung tido balik. Baik sungguh anak mama ni. p/s : malam nanti tak tau la samada Amanie akan baik lagi macam pagi tadi..huhu

0 Bisikan Asmara (::