Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Tuesday, March 30, 2010

25weeks = 6bln+

Pagi ni pegi check up 6bulan. kena inject le arini..berat aku dh naik 4kg..huhu..sblm nih 45kg n skang ni dh 49kg. patut ler aku rasa cm diri aku ni gemookkk. Rupa-rupanya mang gemuk pun. Mang skang ni selera makan aku bertambah2, jd no wonder la boleh gemokkan.. Result check up kali ni mcm selalu2 jugak, alhamdulillah aku ngn baby sihat. Cumanya skang ni, badan aku gatal2..abis badan parut2..uwaaa xsuka okey..sgt hodoh..mak aku cakap pembawakan budak tuh..nanti bila dh bersalin ilang la..yeker...harap2 la eh. semalam lak serba xkena aku nk tido. ngiring kanan xkena, ngiring kiri pun xkena, sakit pinggang tuh..tah jam bapa tah aku ttido. Baru aku tahu sukarnya org mengandung nih ehh.. mcm ni rupanya mak aku ngandungkan aku dedulu. tp aku suka dgn pengalaman nih.. sgt2 bermakna buat aku. Haihhh..xsabar la plak nak jumpa ngan baby mama nih. Dah makin noty dh syg skang ni eh..sket2 dok kuis2 perut mama eh..kadang2 tu sengal2 jgk perut mama. xper nanti baby syg keluar, mama ngan papa gomol2 syg pulak yewww;p

3 Bisikan Asmara (::

mzira said...

Hye syaida. .apa kbr?harap awk & bby sihat. .
Berat awk kurang lbih mcm berat sya.sy belum 6bln dh 50kg.huhuhu. .
Gatal2 tu perkara biasa coz hormon kita bertukar tym peknen.dh bby lahir gatal tu akn hilang serta merta.
Sowe pnjg pulak sya komen.ehe. .

nizza-abira said...

ai ida!
selalu jenguk blog ida tp ida tak update, bila lama tak jenguk berderet deret lak entry yg nizza tertinggal ;)

lama tak chat dgn ida, kandungan pun dah besar kan? nanti letak lah pic ida yang latest. mesti cumel :)

syaida said...

mzira,hye..sy ngn bb sht je..harap awk ngn bb pun sht jgk ye.xbes la jd gatal2 ni..abis badan sy jd parut2.huhu.klu pas bb lahir hilang ok la tu;p

nizza,erm kdg2 tu mls nk update blog.yelakan lama tol x chat.ida pun jarang on ym dh skang nih.aah kandungan dh besar dh.hihi..pic yg latest segan la nk publish kt blog..cam pelik je pun.huhu