Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Saturday, April 03, 2010

Cerita Semalam

Abang nak keluar jumpa kawan2 dia semalam. Seperti biasa aku menjadi peneman setia disisi abang..hahaha..terasa terkongkong ye abang..sorry yer dear, sayang bosan kat umah sensorang tau sbb tu nak ikut jugak. Lagipun skang ni sayang dah kuat, xmacam di awal kehamilan dulu, lembikkk jew;p Nak dijadikan citer, after jumpa kawan2 abang, kitaorang xterus gerak balik umah tp gerak nk g lepak2 kat Queensbay. Dalam perjalanan tu tetiba jew, abang uweek, uwekk..eeeyarkk..aku pun hampir2 juga nk menyembur segala isi2 dalam perut nih.. nasib baik takk..abis keta...apa daa abang ni..haha klakar2..muka abang semacam jew..salah makan ke apa ehh..so, aku terus ajak abang balik terus la..takut makin teruk lakkan..dah la malam..kang jadi pape sapa yg nk drive balik umah lak nant..aku nih memalam surrender la nak drive..even pakai speck pun still rasa xconfident nk drive memalam.. ari yg abang pengsan tu je aku drive memalam..tu le 1st time tau..terpaksa..g tapau makanan, laparr..abang still lemah lagi masa tuh. tp abang temankan aku g kedai..huhu..lembikk la abang nih..ha tula aritu cakap syg lembik lagi skang terima yerrr...;p

0 Bisikan Asmara (::