Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Thursday, March 04, 2010

Setelah Lama Menyepi

Salam you all;) kembali lagi aku disini.. Lama meh xmenaip sesuatu kat sini..sekarang aku dh 21wks.. dah leh rasa anak mama sayang ni gerak2..selalunya cinta hati mama ni aktif sgt diwaktu malam.siang hari jarang2 mama dapat rasa pergerakkan anak mama ni.xtau nak describe camna perasaan di waktu ini..sgt2 hapy,sebak pun ada. perut aku skang ni dh buncit dah.hehehe..klakar je tgk diri sendiri..cam kartun pun ada.. xperlah demi sayang, kartun pun kartun lah..janji sayang mama sihat2 aja.. abang plak skang ni suka sgt usik aku..cakap aku nih si buncittt..tah pape jew. taula abg tu maintain kering..hahha... klu dulu selera makan aku kurang, asyik muntah2 jew. tapi skang ni alhamdulillah dah okey.haihhh...lama sgt x menaip nih..cm kekok lak nk bercerita yer..sampai sini dulu lah tuk kali ni..jumpa lagi di lain hari dan waktu..;p

3 Bisikan Asmara (::

nizza-abira said...

ai ida,
lama betul tak dgr kabar
td baru teringat nak sms
bila buka blog rupanya ida dah update
apapun, take care ye ;)

sue_eila said...

selalu buka blog syaida kot2 ada perkembangan baru...akhirnya hr ni dpt gak tau perkembgn baru :-), sue doakan syaida n baby akan sentiasa sihat, take care tau

syaida said...

to nizza>>hye niza..skang ni ida malas sgt nk update blog.huhu..u take care 2 yeah:p


to sue>>hehehe yeker sue.thanz eh..sue pun sama tau take care jgk k;)