Kesayangan Mama

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

PLEASE TAKE NOTE!!!

POSTAGE: MONDAY & THURSDAY

ORDER: TEXT/WHATSAPP

017-5267164

Friday, March 12, 2010

Hati Resah Gelisah

Lately nih, susah sangat nak borak2 ngan abang. Manjang jew busynyew. Siang masing2 keje then bila malam lak, abang still kena settle kan keje dia tuh. *yeker keje, jgn2 wat keje len kat luar..huhu..xbek buruk sangka kat suami meh*. Bila abang balik, aku ni dh telentang tdo x sedar diri dah.. Ptg semalam sempat la borak2 kejap ngn abang. Abang gtau maybe bulan 7 nanti abang kena g kursus kat Port Dickson. Sebulan lak tuh.. Argghh tidak..xkan kot..Dah la aku due date bln 7 jgk. Macam mana ni. mula la hati jadi x tenteram jew mikirkan hal ni..Niat kat hati ni nak bersalin kat penang ni jer. Nak Abang temankan saat2 aku bersalin nanti.. Sebab aku tau saat2 tu nanti aku amat2 perlukan sokongan dari abang. Dah begini lak jadinya. huhu..tak sanggup nak lalui sorang2. Aku takut maaa..Tapi abang cakap lom confem lagi. Harap sangat klu jadi pun biar lah pas aku bersalin dulu. Lepas tu nak pegi pun pegi lah. Ermm, pastu abang cakap kat aku.."kalau sayang xnak abang p, abang tolak jer. tahun depan klu ada lagi kursus tu baru abang p k" ... Berbelah bagi la plak. Sayang jugak klu abang xpegi kursus tu. Tuk kenaikan pangkat abang jugak..tak tau la macam mana.. tengok la macam mana nanti..Harap2 DIA aturkan yang terbaik & permudahkanlah segala urusan hambamu ini. kalau abang terpaksa pegi jugak, terpaksa la aku balik bersalin kat kedah jew..

0 Bisikan Asmara (::